Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetes vagyok, ma reggel...

10hetes vagyok, ma reggel pecsételő vérzés, mitől lehet? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Tegnap este együtt voltunk a párommal (óvatosan análisan) azt mondták nem tilos! Nagyon jól esett és nem is fájt semmi, még most sem...csak reggel láttam egy kisebb véres foltot a bugyimon! A héten voltam UH-on akkor volt a babám 3 cm és mozgott is! Használok Utrogestant is este 2x.

Tapasztalatok?

2012. márc. 10. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem aranyérprobléma esetleg?
2012. márc. 10. 09:45
 2/11 A kérdező kommentje:
A "vérzés" határozottan a hüvelyemből jött...én is ezt néztem hogy esetleg hátulról...de nem!
2012. márc. 10. 09:48
 3/11 anonim ***** válasza:

hát figyi, ha análisan szexelsz, akkor is behatol a kuki, tehát bolygatja a belsődet, és gondolom az utrogestant sem véletlenül szeded.

én most nem szexelnék a helyedben 12 hetes korig, vagy 16 hetesig inkább.

tedd boldoggá valahogy másmilyen módon embered, nehogy elmenjen a baba. a vérzés, vagy pecsételés sosem véletlen....

2012. márc. 10. 10:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Az Utrogestant hematóma miatt kaptam ami már felszívódott! Azóta 2x voltam orvosnál és egyik sem mondta hogy tiltva vagyunk a sextől...de természetesen most hanyagolni fogjuk! A baba fontosabb!!! :-)
2012. márc. 10. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:

de azért menjél el dokihoz szerintem, meg az utrot is szedjed, a hematóma is bevérzés, lehet megint bevéreztél.

én is szedtem anno 16 hetes korig.

meg pihenned kéne.

vigyázz magadra, minden jót!

2012. márc. 10. 10:23
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nagyon kedves tőled! Most pihenek, nem csinálok semmit, a mosogatás, takarítás megvár! A baba fontosabb!!!

Fel hívom az orvost és megkérdezem tőle hogy ilyen esetben mi a teendő, mert a vérzés nem erős..és nincs görcsöm sem! Lehet hogy egy nap pihenő után rendben leszek! :-)

2012. márc. 10. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Tapasztalatom nincs mert én képtelen volnék análisat engedni a férjemnek, engem visszataszít ez a dolog nagyon. Nem bántásból írom tényleg, de én azon gondolkodtam esetedben, hogy hogyan fogod a dokidnak elmondani, hogy análisan szexeltetek. Lehet konzervatítvnak gondolsz, de ezt az egyet soha nem engedném a férjemnek és egészségügyileg, ha jól tudom elég káros dolog. Persze ez a ti dolgotok, de elképedtem. Szerintem attól lehet a vérzés, hogy valamit tényleg megbolygattatok. Szerintem se csináld többet, kényeztessétek egymást máshogy. Jobbulást!19hkm
2012. márc. 10. 11:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is ultogestant szedek és én elvagyok tiltva a szextől nem véletlenül kaptad te is az gondolom fenyegető vetélés miatt. Veszélyeztetett terhesen nem igazán szabad ilyen dolgokat csinálni. De még tudod, hogy az orgazmus is tilos.???
2012. márc. 10. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:
nekünk sem szabadott amíg utrót használtam.és az orgazmus sem jó tényleg mert méh összehúzódást okoz.vigyázz magatokra.minden jót.
2012. márc. 10. 21:01
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves 7. hozzászoló!

Számomra ez a dolog egyáltalán nem szégyen! Mindenki azt teszi az ágyban ami mindkét félnek jól esik! Ez ma már a sexnek egy elfogadott formája...van aki alkalmazza van aki nem! Én nem vetem meg azokat az embereket akik ellene vannak...megértem őket! De akkor Ők se kövezzenek meg engem!

Amúgy kiderült a pecsételés oka! Voltam orvosnál! Pihennem kell! :-)

Kellemes babavárást!

2012. márc. 11. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!