10hetes vagyok, ma reggel pecsételő vérzés, mitől lehet? Bővebben lent!
Tegnap este együtt voltunk a párommal (óvatosan análisan) azt mondták nem tilos! Nagyon jól esett és nem is fájt semmi, még most sem...csak reggel láttam egy kisebb véres foltot a bugyimon! A héten voltam UH-on akkor volt a babám 3 cm és mozgott is! Használok Utrogestant is este 2x.
Tapasztalatok?
hát figyi, ha análisan szexelsz, akkor is behatol a kuki, tehát bolygatja a belsődet, és gondolom az utrogestant sem véletlenül szeded.
én most nem szexelnék a helyedben 12 hetes korig, vagy 16 hetesig inkább.
tedd boldoggá valahogy másmilyen módon embered, nehogy elmenjen a baba. a vérzés, vagy pecsételés sosem véletlen....
de azért menjél el dokihoz szerintem, meg az utrot is szedjed, a hematóma is bevérzés, lehet megint bevéreztél.
én is szedtem anno 16 hetes korig.
meg pihenned kéne.
vigyázz magadra, minden jót!
Kedves utolsó!
Nagyon kedves tőled! Most pihenek, nem csinálok semmit, a mosogatás, takarítás megvár! A baba fontosabb!!!
Fel hívom az orvost és megkérdezem tőle hogy ilyen esetben mi a teendő, mert a vérzés nem erős..és nincs görcsöm sem! Lehet hogy egy nap pihenő után rendben leszek! :-)
Kedves 7. hozzászoló!
Számomra ez a dolog egyáltalán nem szégyen! Mindenki azt teszi az ágyban ami mindkét félnek jól esik! Ez ma már a sexnek egy elfogadott formája...van aki alkalmazza van aki nem! Én nem vetem meg azokat az embereket akik ellene vannak...megértem őket! De akkor Ők se kövezzenek meg engem!
Amúgy kiderült a pecsételés oka! Voltam orvosnál! Pihennem kell! :-)
Kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!