25 hetesen még könnyen megfordulnak a saját tengelyük körül?
Tegnap vacsi után éreztem, hogy nagyon rágyúr valamire gyermekem, és nekifeszül... :)
És egyszer csak már nem a májamat rúgta felül, hanem a gyomromat.
De létezik, hogy eddig egy pozícióban volt Kb 2 héten át, és csak kalimpált meg rugdosott, de egy oldalon maradt?
Reggelig is úgy maradt, még reggel is a gyomromat rugdosta,most megint a májamnál érzem jobban, de nem tűnt fel, mikor fordulhatott át .
Remélem nem voltam bonyolult, 1. baba, és csak 23 hetes korától érzem a rugdosását, szóval nincs túl sok tapasztalatom :D
Még ennél később is megfordulhatnak úgy, hogy észre sem veszed. Nem hittem el én sem amíg így nem jártam. A másodikom még a 36. héten is faros volt és nagyon féltem, hogy császár lesz. Mindenki mondta, ha megfordul akkor érezni fogom, mert nagy. Aztán amikor a 38. héten ellenőrizték a legnagyobb megdöbbenésemre már irányban volt. Semmit nem éreztem, a doki szerint este is csinálhatta amikor aludtam így nem vettem észre.
Szóval 25 hetesen még össze vissza mozoghatnak, ha olyan kedvük van.
Szia!
Nekem uh alatt jól láthatóan csinálta, hogy körbe forgott. Szegény doki alig bírta követni:) Aztán vissza fordult ugyan oda, úgyhogy ugyan ott rugdosott. 35 hetes voltam ekkor és 3 kilósnak saccolta akkor a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!