Szabad sminktetovalast szinalni terhesen?
Figyelt kérdés
Mar van idopontom 2 honap mulva szeretnem a szemhejamat tetovaltatni. A napokban kiderult, hogy terhes vagyok. Arthat a babanak?2012. márc. 9. 19:10
1/10 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy még sminktetoválást sem szabad ilyenkor csináltatni.
2/10 anonim válasza:
nem árt, ha minden rendben van (tiszta helyen csináltatod stb....), mivel a sminktetoválást nem az irhába "varrják", hanem csak a felső hámrétegbe, így véreret nem ér.
De a helyedben nem tenném, mert a bőr másképp viselkedik terhesen, mint nem terhesen, nem biztos, hogy szép lesz, sőt lehet pénzkidobás, mert kilökheti a bőröd...
3/10 anonim válasza:
Ugy van ahogy masodik irja sot meg szoptatas alatt sem javasolt a hormonok miatt lehet hogy nem lesz szep nem marad meg ugy mint kellene. Nekem baratnom kozmetikus o azt mondta nem nagyon vallajak emiatt.
4/10 anonim válasza:
Az én kozmetikusom azt mondta, hogy kismamáknak nem szabad, mert bekerülhet a véráramba, és az gondot is okozhat ilyenkor. Nem tudom neked csinálták-e már, de ugyanúgy tud vérezni, mint a rendes tetoválás! Nekem is, meg az egyik barátnőmnek is vérzett itt-ott. Szóval, ha gondolsz a babádra és még véletlenül sem akarsz neki bajt, szerintem mond le. Természetesen ez csak egy jó tanács! :)
5/10 anonim válasza:
Nem is igazán a baba miatt nem szabad (őszintén szólva nem tudom, hogy rá hogyan hat), hanem mert jóval nagyobb eséllyel lök ki minden idegen anyagot a szervezeted a terhesség miatti immunváltozások miatt. És borzasztóan ronda tud lenni olyankor (gyulladt, allergiás). Én nem csinálnám.
6/10 anonim válasza:
Még azt is hozzátenném, hogy a fájdalom miatt beindulhat a szülés is! :(
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Lemondom inkabb az idopontot.
2012. márc. 10. 07:05
9/10 A kérdező kommentje:
Epp most olvastam az email-jeimet, ahol 3 kozmetikus is azt irta, hogy szabad tetovaltatni.
2012. márc. 10. 15:00
10/10 anonim válasza:
Mi megírtuk, te meg majd eldöntöd mi a fontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!