Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Te is gyakrabban voltál/vagy...

Te is gyakrabban voltál/vagy náthás terhesen vagy szülés után?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 16hetes, és többször vagyok náthás, meg eldugul az orrom tüsszögök, de nem fáj semmim, nem vagyok lázas! Azt írják, hogy ilyenkor vérbő a nyálkahártya és az orrdugulás ettől van!
2012. márc. 9. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Terhesen egyszer voltam, szülés után is egyszer. Egy éve szültem.
2012. márc. 9. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem mind a két terhességem alatt, allergia lépett fel. A porra és a levegőben szálló virágporokra vagyok allergiás, de olyan szinten, hogy asztmás leszek. Így sprayt is kaptam. A szoptatás után elmúlt. Most megint terhes vagyok és egyfolytában folyik az orrom és újra használnom kell a sprayt is. Egyébként anno nekem is azt mondták, hogy ilyenkor bővebb a nyák termelés.
2012. márc. 9. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok 39 hetes és 37 héttöl folyamatosan náthás vagyok. De az elején olyan beteg voltam mint még soha. Lázas nem voltam de az ágy huzott. Mindig csak feküdtem volna olyan rosszul éreztem magam. Mostmár jobb és már szeretnék szülni, de a baba még nem így gondolja.
2012. márc. 9. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:
A terhesség elején egyfolytában beteg voltam, majd mikor megszültem állati gyenge voltam hónapokig, de beteg nem lette 1x sem.
2012. márc. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!