Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedd hajnalban begörcsöltem,...

Kedd hajnalban begörcsöltem, úgy, hogy korházba kellet mennem. Tegnap jöttem ki. Elötte való este szeretkeztünk. Esetleg ez okozhatta a görcsöket? Merjek lefeküdni a férjemmel?

Figyelt kérdés
28. hetes kismama
2008. ápr. 11. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, most ne. Legalábbis egy ideig. Aztán próbálkozzatok. De ha mégegyszer begörcsölsz akkor nuku szex.
2008. ápr. 11. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Az orvos nem mondott semmit? Szerintem legalább telefonon megkérdezhetnéd a dokit. Alapvetően nem okoz gondot a szex terhesen, de ha annyira görcsöltél, hogy kórházba kerültél, akkor én inkább szüneteltetném addig a szexet, amíg a doki azt nem mondja, hogy lehet.
2008. ápr. 11. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Beszélj a dokiddal,az a tuti amit ö mond.Boldog babavárást!
2008. ápr. 11. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
ara gyanakodsz hogy a sex okozta a görcsöt akkor miért nem a dokit kérdezed? vagy ciki töle ezt megkérdezni? mert akkor gyorsan keress másik orvost, a lényeg pont az lenne hogy mindent elmondj a dokinak, mert úgy tud segíteni. pl bekerültél görccsel foggalam sincs hogy sexeltetek esetleg és ad mindenféle szereket mikor lehet normális hogy a sex miatt görcsöltél, amire lehet semmit nem adott volna.
2008. ápr. 11. 16:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem adott a doki gyogyszert ! Egyenlőre! De sajnos nem volt bent az én dokim. Nagyon beteg lett. Sosem voltam ennyire beindulva. Csak most , hogy nem lehet. Annyira rossz.
2008. ápr. 11. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Bizony nekem is volt olyan hogy szexeltünk,és köv nap elég erős görcseim voltak.Sőt olyan is volt hogy szexeltünk(finoman)de következő nap mégis vérzésem lett.Szóval nem érdemes ezekkel a dolgokkal "szórakozni",már bocsi hogy így írom.Én is nagyon kívánom a férjemet,de sajna ezeket a dolgokat jelzésnek kell venni..Most a baba a legfontosabb.Főleg hogy te még kórházba is voltál...És ugye tudjuk hogy a szex sok-sok méhösszehúzódást tud produkálni,amiből akár görcsök is lehetnek...
2008. ápr. 11. 17:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Én saját tapasztalatbóol azt mondom, hogy nyugodtan szeretkezzetek, csak óvatosan, finoman, és meglátod mi lesz.

Én vérzéssel voltam kórházban egy hétig. Mi is szeretkeztünk a párommal, és véres volt a sperma, ami kifolyt belőlem utána. Azonnal mentünk a kórházba, megvizsgáltak, zárva volt a méhszáj, a baba mozgott, uhon minden rendben volt (29 hetes voltam)

Egy hétig bent feküdtem, kaptam egy 24 órás infúziót, hogy ne induljon meg a szülés. Utána semmi. Se gyógyszer, se vizsgálat ,semmi.

Meg sem kérdezték, és én is ezt csodáltam a legjobban, hogy milyen körülmények közt véreztem, hisz nem mindegy-szerintem-hogy szex miatt, vagy elstem, vag ymegemeltem magam, de senkit nem érdekelt.

mikor eljöttem mondta a doki, hogy a szexel mértékkel, de nem tiltott . Mi amúgy is hetente 1X vagyunk együtt, és mikor hazamentem szeretkeztünk is, és azóta sincs semmi gond. Ez egy egyszeri este volt, előfordul. Lehet soha nem fog előjönni, ha meg igen, akkor tényleg vigyázni kell és mellőzni az orgazmust. De akkor is van sok más lehetőség, hogy kevesek legyetek egymáshoz:-)

2008. ápr. 11. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én meg saját tapasztalatból mondom,hogy te döntsd el,hogy akarsz e koraszülött gyereket,vagy sem..EZ IS SAJÁT TAPASZTALAT...
2008. ápr. 12. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!