Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mélyen fekvő méhlepény gondot...

Mélyen fekvő méhlepény gondot jelenthet? Most 19 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Annyi van még a papírra írva, hogy mélyen (26 mm). Ezt nem egészen értem, ennyire lenne a méhszájtól? Orvoshoz csak jövő héten megyek.
2012. márc. 9. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mélyen feküdt, és nem lett gond belőle.
2012. márc. 9. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Jaj, annyit mondott a doki hogy ha lejjebb megy rácsúszhat a méhszájra, de nem történt ilyen. Vagy a méhszáj mehet elé? Nem emlékszem, a lényeg az hogy ilyesmit mondott, de nem volt semmi ilyesmi :)
2012. márc. 9. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Rácsúszhat a méhszájra, akkor császármetszésre kell számítani. De 19 hetes vagy, nem fog ott maradni, elvándorol, ahogy nő a méhed. Semmi ok aggodalomra, eleinte nekem is ott volt, később, a 25. héten már nem! :)

31 hkm

2012. márc. 9. 10:07
 4/7 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem lesz gond, és nem csúszik rá a méhszájra, nem szeretnék császárt.
2012. márc. 9. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem egészen sokáig a méhszáj közelében volt a lepény, de ahogy nőtt a méhem, egyre távolodott tőle, így nem okozott gondot a szülésnél. 19 hetesen még korai ezen gondolkodnod. Valószínűleg megoldódik a probléma, ha meg véletlenül mégsem - erre tényleg minimális az esély - , akkor meg lesz egy szép császáros babád. Ne aggódd túl magad, efölött a dolog fölött nincs befolyásod. El kell fogadnod, akárhogyan is alakul.
2012. márc. 9. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
ugyanezt akartam írni. Semmi para, valószínűleg elmozdul még a méhed növekedésével. Nekem is mélyen volt, aztán normálisan szültem, semmi gond nem volt.
2012. márc. 9. 10:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem szeretnék ezen aggódni, ezért is írtam ki a kérdést, hogy megnyugtassatok. Sikerült! :)
2012. márc. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!