Nektek, hogy telnek az éjszakák?
Én annyira kimerülök, mire ágyba jutok, hogy azonnal kidőlök. Ha nem kell kelni a gyerekek miatt éjjel, az már kész nyereség, fél hétkor kelés, és indul a nap, ovi-bölcsi, vásárlás, háztartás, munka stb...
De tudom, hogy első gyerekkel még én is küzdöttem :o)
Kitartás!
30 hkm
Szia! Én is így vagyok mint az első válaszoló. Első babánál nagyon rosszul aludtam. Most, 20,30-21h körül úgy esek be az ágyba, és 1 perc múlva már alszom is. Éjjel felkelek, kimegyek mosdóba, és rögtön vissza is alszom. Néha 4 körül, mikor a férjem megy el megébredek, és akkor nehezebben tudok visszaaludni, a szülésen jár agyam.
Boldog babavárást: 38 hetes kismama
Én is aludnék tovább, ha reggel nem kelne a fiam fél 7-kor. Éjjel minimum négyszer megébredek pisilni, és akkor már kimegyek inni, rakok a tűzre, ránézek a gyerekre, és örülök ha visszaalszom. Bónuszként a lábam is rángatózik éjjelente, úgyhogy a napi 1000 mg Mg már meg sem kottyan...
36 hetes.
Hát jó tudni nem vagyok egyedül :D
Tegnap este leég jól aludtam.Csak egyszer keltem fel olyan hajnali 2-kor.igaz nem aludtam valami sokáig,de ez már haladás.
Nem vagyok egy teázós típus,de hallottam már mástól, hogy este lefekvés előtt iszik valamilyen teát (zöld tea)és, hogy az bevált neki. Szerintetek?
Attól félek ez csak arra lesz jó, hogy egész este wc-re járjak :)
Szia! Hát szerintem se lenne jó ötlet a tea, inkább a langyos/meleg tejet szoktát javasolni,mézzel.
Boldog babavárást:38 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!