Sárga folyásomra nem ad semmit a dokim, mert szerinte semmi nem utal fertőzésre. Én pedig akkoris ugy érzem, hogy vmi nem oké. Mit tegyek ha mégis vmi fertőzés?
Igazad van mert valóban le kéne oltani a hüvely kenetet és ha ő megvizsgál akkor az már nem nagy fárdság szerintem neki levenni. Abban is igazad van hogy bizony egy ilyen fertőzés bejuthat a magzatvízbe is és a baba is fertőzést kaphat.
Ha nem hajlandó továbbra sem levenni a kenetet akkor próbálj meg trükközni és mond azt hogy csíp a vizelet, szerintem akkor muszály lesz neki megcsinálni a vizsgálatot.
Üdv: egy laboros kismami
SZia
Nkeem volt egy kis sárga folyásom, és enyhén néha viszketett. Patikában, Pevaril G kúpot lehet kapni recept nélkül, ezt szokták kismamiknak ajánlani ha nem annyira súlyos.
Ugyanebben a cipőben jártam. Semmilyen folyás nem normális, ha színes, vagy szagos. Kicsit bővebb, de színtelen még ok, de semmi egyéb nem elfogadható.
Ha folyásod van, csak és kizárólag a kenettenyésztésből derül ki, hogy mi okozza. Menj be a dokihoz, és közöld vele, hogy CSINÁLJON TENYÉSZTÉST. Az én dokim sem akart már kétszer, de mindkétszer határozottan kértem. És hál' istennek, hogy nem hagytam magam, mert olyan baktérium volt benne, ami nem volt érzékeny csak néhány antibiotikumra.
Légy határozott, pláne, ha magánrendelésre jársz, azért fizetjük az orvost, hogy foglalkozzon velünk, ha úgy érezzük, valami nem stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!