39 hetes kismama vagyok és elég sokat görcsölök fájás szerűen de van amikor eltart fél óráig is. Most ezek fájások vagy nem?
Szia!
Nálam is ugyanez a helyzet néhány hete és én is 39 hét 1 napos vagyok. Az NST nálam is rendben volt és a doki csak annyi mondott, hogy akkor menjek, ha már renszeressé válnak a fájások. Ma délelőtt is volt már egy 10 percig eltartó görcsöm, de azóta semmi. Egyenlőre semmi rendszerességet nem mutat, hiába nézem az órát, váratlanul közbe-közbe jönnek ezek a fájások.Ha lefekszem, akkor hamarabb el is múlik. Előbb-utóbb csak beáll és akkor végre mehetünk szülni:), addig is a szervezetünk és a baba készülődik. Könnyű szülést kívánok Neked!
Az első válaszoló vagyok, akkor ezek a jóslófájások lehetnek. Akkor is már a vége felé vagy. Drukkolok.
29 hetes kismama
Ha helyzetváltoztatásra nem múlik el, akkor jóslóak, és ha percrepontossággal rendszeresek, akkor indulni kell :)
Könnyű szülést neked, igyál egy kis málnalevél teát :)
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!