Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek volt HPV vírus?

Nektek volt HPV vírus?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kérdezni szeretném tőletek hogy közetetek van-e olyan kis mama vagy volt-e aki HPV vírussal fertőzött volt.

2012. márc. 6. 12:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Kb. ezer évvel ezelőtt voltak csúnya kiütéseim, és szemölcsök is, HPV pozitív. Azóta tünetmentes vagyok, eszembe se jutott ez már vagy tíz éve, párom nem is tudja, szemölcs is rég elmúlt magától, terhesség alatt orvos ezt tőlem nem is kérdezte soha. Rég elfelejtett dolog. 30 éves vagyok most. 23 hkm
2012. márc. 6. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Rólam nemrég derült ki ,hogy állapotos vagyok. 3 évig voltam Hpv fertőzött még 5 hónapja is. Most lett levéve a rákszűröm ,de még nem tudom az eredményt. Miért?
2012. márc. 6. 12:51
 3/7 anonim ***** válasza:

2008-ban csúnya szemölcseim lettek, hpv eredménye pozitív lett. Ecsetelés és kezelés következett, majd jó lett az eredmény. Fél év múlva ismét kenet levétel, ismét jó eredmény. 2009 márciusában gyerekvállalás előtt teljes kontroll, jó eredmény. 2010 márciusában megszületett a gyermekem, a 6 hetes kontrollon cytológia levéve, ismét tökélet minden, P2-es eredmény.

Sajnos annak ellenére, hogy én becsületesen járok, a gyerkőc körüli teendők miatt most csúszott az éves kontroll és csak 1,5 évre mentem cytológiát nézetni most januárban. Semmi panaszom nincs, azonban nem lett jó az eredmény. Kúpkezelésem volt január végén, most menstruációkat kellett várnom, és 20-án megyek ismételt levételre. Nagyon izgulok. Remélem nincs semmi baj, és nem a 4 évvel ezelőtti hpv-nek van köze a rossz eredményemhez.

2012. márc. 6. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Kedves 3-as. Valószínű ,hogy a terhesség előtti hpv. Mivel a Hpv nem tűnik el a szervezetből teljesen és bármikor visszajöhet. Ezért fontos a rákszürés.

Írtam , én 3 évig voltam az.3 havonta kellett járnom rákszűrőre. Volt egy méhnyak műtétem is. De utána rosszabb lett az eredmény. Sok sok kúra , főleg immunerősítés végül sokat segített. A hpv gyanú még megvolt az előző rákszűrőnél ,de legalább p3 Cin 2 átment sima P2 -be. Ezért vállaltunk babát most, mert féltek később bármi lehet és nem akartam kockáztatni ,hogy ne legyen gyerekem.

Sajnos ez bármikor visszajöhet, ha legyengül az immunrendszered. Nálam nem szemölcsök voltak, viszont kiderült ,hogy magas kockázatú Hpv -vel vagyok fertőzött.

2012. márc. 6. 13:07
 5/7 anonim ***** válasza:

3. vagyok!

Az a baj, hogy mivel semmi panaszom nincs, ezért most csak mezei sztk-s rendelésre mentem, ahol azért valljuk be nem foglalkoznak úgy az emberrel......úgy voltam vele, hogy egy cytológiát bárki le tud kapni.

Csak levette a kenetet és ennyi volt. Még csak be se kukucskált. Pedig szülés után méhszájsebem is lett és azt se kuksizta meg. Fogom is neki mondani. Na meg a múltkor lesokkolt a rossz eredménnyel és azt is elfelejtettem neki mondani, hogy miután levette a cytológiát 4 napig véreztem. Nem dúrván, mint menszikor, na de nem is csak pecsételtem. Nem tudom, hogy egy esetleges méhszájseb csinál e rossz cytológiát.

Be kell valljam, hogy én is annak örülök, hogy itt van már a kislányom, több gyerkőcöt nem tervezünk.

Na de, hogy ne csak offoljak.

Időközben eszembe jutott egy kismama társam. Kórházban voltam 2 hetet terhesség alatt, és a szobatársamról van szó.

P4-es cytológiával, hpv-vel és valami kimetszésre várva hordta a gyermekét a szíve alatt, akkor 23 hetesen.

Jelentem azóta már neki is lassan 2 éves és makk egészséges a kisfia........és utolsó infóim szerint az anyuka is.

2012. márc. 6. 13:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Köszonom a gyors segitsegeteket.

En most voltam eloszor rakszuresen,mert a terhesseg miatt kotelezo.Kaptam egy lezart boritekot amiben az allt h vissza kell mennem,mert HPV virust talatak.Vissza is mentem ott a doki eleg lekezelo volt velem...de nem eza lenyeg...kaptam egy idopontot maj.20-ra h megismeteljek a kenetvetelt.Aztan bizom benne hogy a babara nezve nem lesz semmi baj.

2012. márc. 6. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
mi van veletek azóta?
2022. jan. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!