Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolnokon fog valaki szülni...

Szolnokon fog valaki szülni júliusban? Ha igen kinél?

Figyelt kérdés
Én ott szülök majd.Dr.Úri-Szabó Károlynál.Lehet tudni vmit arról,hogy mennyit szokás adni szülésnél?Szülésznőt tudtok ajánlani nekem?
2009. jún. 9. 11:17
 1/1 anonim válasza:
esetleg próbálkozzál kismamafórumokon, vagy írd be gogliba, az orvos nevét plusz azt h fórum és hátha kidob valami hasznosat. Én 5 hónapja szültem, ugyan pesten. De maximálisan tudom mindenkinek javasolni, h doki tök mindegy, ő kb semmit nem csinál, vagy amit azt mindegyik megtudja, a lényeg a szülésznő. Ez volt a lehető legobb döntés, h szülésznőt választottam. Ha érdekel bővebben írj privit.
2009. jún. 17. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!