A Neo-Ferro Folgamma szedése okozott valakinek hasfájást?
5 napja szedem, de ma elég rossz közérzettel ébredtem, fájdogál a hasam, és a széklet sem akar még jönni (pedig többször éreztem) Lehet, hogy ettől a vas tabitól van? Remélem nem mástól fáj a hasam...
33 hetes km
Igen,biztosan a vastartalma miatt.Ne vegyél be többet.Kérj más készítménínyt a dokidtól.
Majd fekete lesz a székleted ,ne ijjedj meg.
Szia! Nekem ettől gyomorgörcsöm volt annyira, hogy fel sem bírtam kelni az ágyból. Hagyd abba és kérj a dokidtól másikat, valakinek ez valakinek más válik be. Nekem a Maltofer Fol meg is lazította a székletemet.
Üdv.: 27 hetes pocis
Szia!
Nekem ezt írta fel a doki. Eleinte hasfájás, szorulás.
1 héttel később pedig hányinger, öklendezés, hányás.
Abbahagytam és semmilyen vastablettát nem szedtem, holott vérszegény voltam. Csak a Vas+C pezsgőtablettát ittam, napi 1szer. Semmi baja nem lett a gyerkőcnek.
Végre volt székletem, azóta meg is könnyebbültem kicsit, de ennek ellenére nem vettem be a bogyót...este megyünk dokihoz, szólok neki, hogy írjon mást helyette.
Köszi mindenkinek!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!