Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Neo-Ferro Folgamma szedése...

A Neo-Ferro Folgamma szedése okozott valakinek hasfájást?

Figyelt kérdés

5 napja szedem, de ma elég rossz közérzettel ébredtem, fájdogál a hasam, és a széklet sem akar még jönni (pedig többször éreztem) Lehet, hogy ettől a vas tabitól van? Remélem nem mástól fáj a hasam...

33 hetes km

2009. jún. 9. 10:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen,biztosan a vastartalma miatt.Ne vegyél be többet.Kérj más készítménínyt a dokidtól.

Majd fekete lesz a székleted ,ne ijjedj meg.

2009. jún. 9. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is azt szedem, napi két szemet, és eleinte nekem is okozott ilyen problémát.De most már nem érzem.27 hetes.
2009. jún. 9. 11:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem is azt javasolták, hogy két hétig napi 2 szem, utána napi 1 bogyó. A mai adagot még nem mertem bevenni....
2009. jún. 9. 11:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ettől gyomorgörcsöm volt annyira, hogy fel sem bírtam kelni az ágyból. Hagyd abba és kérj a dokidtól másikat, valakinek ez valakinek más válik be. Nekem a Maltofer Fol meg is lazította a székletemet.

Üdv.: 27 hetes pocis

2009. jún. 9. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem ezt írta fel a doki. Eleinte hasfájás, szorulás.

1 héttel később pedig hányinger, öklendezés, hányás.

Abbahagytam és semmilyen vastablettát nem szedtem, holott vérszegény voltam. Csak a Vas+C pezsgőtablettát ittam, napi 1szer. Semmi baja nem lett a gyerkőcnek.

2009. jún. 9. 13:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Végre volt székletem, azóta meg is könnyebbültem kicsit, de ennek ellenére nem vettem be a bogyót...este megyünk dokihoz, szólok neki, hogy írjon mást helyette.

Köszi mindenkinek!

Üdv!

2009. jún. 9. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!