Mikor jelenik meg az a csík?
Figyelt kérdés
Arra gondolok ami a höldöktől indúl lefele.Pontossan az mi is?Hányadik hét körűl?2009. jún. 9. 09:34
1/7 anonim válasza:
A linea negrára gondolsz. Általában a sötétebb bőrű kismamáknál jelenik meg. A szeméremszőrzettől indul a köldök felé. A hormonális változások hatására alakulhat ki, de nem mindenkinél látszik.
2/7 anonim válasza:
Szia, én 20 hetes vagyok, és halványan már elindult lentről felfele. linea negrának hívják, de hogy mi...azt sajnos nem tudom.Talán a bőrpigmentáció???passz.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem egyáltalán nincs 36 hetesen. Nem is lesz mindenkinek.
4/7 anonim válasza:
Hello, igazából nem tudom, de én olyan fehér vagyok, mint hófehérke...és most is látszik, és az előző terhességemnél is volt. Mondjuk az arcom is tele volt pillangó foltokkal.
5/7 anonim válasza:
nekem elég hamar besötétedett,pedig elég világos,mondhatni fehér bőrű vagyok,és most már majdnem a mellem alatt van.igaz köldök felett halványabb.én ugy hallottam h ott tágul a bőr.hogy ebből mi igaz azt nem tom.
29 hetes
6/7 anonim válasza:
Nekem terhesség alatt nem vol,csak szülés után...és még mindig látszik.
8 hetes babás
7/7 anonim válasza:
Szia!24 hetes vagyok.3 hete vettem észre a csíkot,de nekem köldök felett is látszik az egész hasamon,igaz elég halovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!