Szabad kerékpározni terhesen? 27hetes km
36 hetes voltam, amikor le kellett tennem a kerékpárt. Addig minden rendben volt, aztán már kényelmetlen volt. A babó kifejezetten élvezte, (most is szeret utazni), sosem éreztem azt, hogy nem kellene kerékpározni. Ami még fontos, én kisvárosban élek, itt sokan közlekednek kerékpárral, nekem is a munkába járó eszközöm volt. Úgy gondoltam, addig megyek azzal, amíg kellemesen érzem magam rajta, s nem félek. Még télen is, mert attól jobban tartottam, hogy gyalog esem el. :-( Szerencsére semmi baj nem ért sose.
Én ajánlom, amíg neked kényelmes, s a bentlakó is jól érzi magát. :-)
Szia! En is 27 hetes vagyok es meg bicajozom. Igaz csak a hetvegeken es nem forgalomban. Szerintem amig birod, kenyelmes es biztonsagban erzed magad rajta addig bicajozz. En meg kb. 1 honapot adok magamnak es szerintem utanna mar lemondok rola, de addig is tekereak amikor tehetem.
Kellemes babavarast!
Ha eddig rendszeresen, és biztonságosan bicajoztál, akkor lehet, ha most akarsz belekezdeni, akkor inkább várd meg míg megszületik a kicsi.
Én pl 10éve nem láttam biciklit, és mostani állapotomban nem tudnának annyit fizetni, hogy felüljek rá, és bicajozzak.
De ha napi szinten élvezettel tekertem volna eddig is, akkor valószínű most is tekernék, vagy talán már most nem 38hetesen.
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam,hogy sokan kerekeztek, mert nekem otthon azt mondták, hogy nem szabad, föleg a férjem nagyon addógik(néha már betegesen).
Mindenkinek sok boldogságot és föleg egészséges babót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!