Ti milyen babakocsit vettetek vagy fogtok venni születendő babátoknak?
Be is linkelhetitek ha gondoljátok...
boldog babavárást:))
Nem próbáltuk még ki, csak itt szoktam tologatni a lakásban!Nahát, nekünk is még kb. 3hét..:D
Addig is sok egészséget és majd könnyű szülést neked!:))
37hkm
valószínű ilyen lesz: [link]
(csak ámulok bámulok, hogy valaki 80-100 ezret is kiad egy babakocsiért, ha lenne annyi pénzem sem vennék olyan drágán)
nekem, ha lenne rá pénzem Stokke babakocsit vennék.
Pierre Cardin kocsink van (örököltük),linket nem tudok, mert régebbi
Utolsónak!
Szép és mutatós ez a babakocsi:)
Még kérdéses a kettő közül melyik lesz, bár inkáb a hauck felé áll a mérleg nyelve:
1. [link]
2. [link]
Ami nekem fontos szempont, hogy könnyű legyen, a kerekei lehetőleg bírják a nehéz terepet, vízszintesre dönthető legyen, nagy bevásárló résszel, viszont ne legyen túl nagy méretű, könnyű legyen vele manőverezni kis helyeken is.
És még amit viszonylag fontosnak tartok, - de erről le tudok mondani - az átfordítható tolókar, ezért nem 100% még a hauck.
Boldog babavárást neked is kedves kérdező!
Utolsó válaszoló!!
Mikorra várjátok a babát???
Nekünk ilyen Hauck babakocsink van csak bordó,és én nem biztos hogy beletennék egy újszülött babát. Láttad élőben is???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!