Ha nagyon lent van a baba buksija, akkor tényleg gyorsabb lefolyású a szülés, vagy ez nem befolyásolja? Tapasztalatok?
35 hetes vagyok, és azt mondta a doki, hogy már annyira lent van a buksija, hogy a szeméremcsontom alatt beékelődött a buksija.Mondta, hogy lehet hamarabb nyílik a méhszáj.
És egyébként 2.baba.Ki hogyan szült, hamarabb vagy másmilyen volt mint az első?Nehezebb, könnyebb, írjatok!
Hát akkor én vagyok az ellen példa.
Doki nekem is azt mondta, óh, nagyon könnyű szülésem lesz már a 34-35. hét körül befordult, a méhnyak nagyon megrövidült, olyan érzésem volt, mintha menten kipottyanna a gyerek. Aztán 41+5 hétre indítottak, péntek reggel kaptam az első dózist, este 6-ra jöttek a fájások, kitágultam 4 ujjnyira. Mondták 11 előtt baba lesz. Aha, másnap 9.45-kor szültem meg. 3x-i oxi, burokrepesztés. Végén úgy kellett kinyomni belőlem a fiamat, mert bent szorult a szülőcsatornába. Annyira kifáradtam és olyan sok vért vesztettem, hogy a lepényre már nem volt erőm, és fájás sem jött hozzá, műtöttek, majdnem ottmaradtam. De 6 héttel szülés után újra az alsó határon volt a vérem. Azóta 4 hónapos gyönyörű fiam van.
Ja, első baba.
Nekem nem jött könnyen sajnos a baba. Doki állandóan mondogatta, hogy de lent van már a feje, meg hogy így hamar szülhetek majd, de én nem tágultam szinte semmit fél nap után sem...
Úgyhogy nálam nem jött be, hogy ha lent van a feje, akkor gyors lesz a szülés.
Másodikról még nem tudok nyilatkozni, nekem ő az első baba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!