Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a sárgás folyás, ha...

Normális a sárgás folyás, ha a tenyésztés mindig negatív, és az indikátor csík nem mutat gyulladást?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok, és kezdetektől van bőséges folyásom, ami nedvesen fehéres, majd sárgásra szárad, más panaszom nincs. A dokim négy hetente letenyészt, de sosem talál semmit. Azt mégsem mondja, hogy nyugodjak meg. Vagiflor hüvelykúpot használok a javaslatára. Aggódjam?
2008. ápr. 10. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell aggódnod szerintem. Mivel laborban dolgoztam tudom hogy állatalában a hüvely kenetek (vagyis a folyás)sárgás színűre változnak, a sárgás zöldre, a zöld barnára...stb

Az a lényeg hogy van folyásod és ez az egészséges mint terhesen, mint normális állapotban.

Akkor lesz gond ha "nedvesen" sárgás. Akkor lehet gyulladásra számítani.

Ha pozitív lett volna eddig a teszt akkor lenne miért aggódnod mert ezek a gyulladások már bejuthatnak a babához. Ezért kell óvatosnak lenni ha nyitott a méhszáj s szexet illetően...sőt nem is ajánlott.

Szóval nyugodj meg és várd boldogan ez a pici csöppséget.

Üdv: 26 hetes kismami

2008. ápr. 10. 15:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a tartalmas és megnyugtató választ! Nektek is sok boldogságot!
2008. ápr. 10. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is sokat sárgás, de amit idáig használok nem segít,nekem sem viszked, nem ég.Sokan mondják,ilyen folyásnál orvosuk nem tesz semmit,mert természetes.,pláne tenyésztésed is volt,nem kell aggódnod,boldog babavárást!
2008. ápr. 11. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!