Szia.Én is nagyon beleéletem magam,hogy most biztos kislány lesz,mert mióta az eszemet tudom,azóta szeretnék egy kislányt..Az első fiú lett,de most a másodiknál valahogy éreztem hogy kislány,és hittem a népi jóslatokban is,nagyon kívántam az édességet stb...És a 24.héten kiderült,hogy kisfiú..Nagyon kellemetlen volt,mert a doki a 4d-n látta rajtam hogy kissé csalódott voltam a hír hallatán.Rettentően szégyelltem magam,de nem tudtam leplezni a csalódottságomat.És iszonyu lelkiismeretfurdalásom van,mert még a mai napig nem barátkoztam meg teljesen a gondolattal,hogy megint fiam lesz,pedig már 30 hetes vagyok...Bár az első fiammal is így volt,de amikor megszületett,és megláttam azonnal elfelejtettem,hogy kislányra vágytam,és ugy éreztem hogy 1000 kislányért sem adnám oda...Remélem most is így lesz::))
2008. ápr. 10. 18:45
12/14 anonim válasza:
Szia!
Én is igy voltam amikor az első babámat vártam. Teljessen biztos voltam benne,hogy lányom lesz. 16 hetesen mondta meg az orvosom,hogy fiú. Borzasztó csalódott voltam,de hamar elmúlt. A második terhességemnél is ugyanigy jártam. Reménykedtem,de fiú lett ő is. De őszintén,1000 lányért sem adnám egyiket sem.Most a harmadik babábnkat várom,akire eddig azt mondták,hogy kislány. Bár még mindig hihetetlennek tűnik.
De hidd el,hogy az egészség a legfontosabb. Mikor megszületik te leszel a világ legboldogabb anyukája. :)
2008. ápr. 10. 20:08
13/14 anonim válasza:
Szia!
Én az elsővel kislázst vártam, aztán 18 hetesen megmomdták, hogy fiu. Sírva jöttem ki az UH-ról de hamar belenyugodtam, és mikor megszületett, nem adtam volna oda 10 lányért sem.
Most is kislányt szeretnék, 17 hetes vagyok, még nem tudom, mi lesz.
Meg sem merem kérdezni, mert félek, hogy én is csalódok.
2008. ápr. 10. 21:16
14/14 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem az számít, hogy kisfiú-e vagy kislány! Szerintem az sokkal fontosabb, hogy egészséges legyen! Én az 1. babámnál (tavaly) ugyanígy voltam: teljesen "rágörcsöltem", hogy kisfiam szülessen - hát, az született, de sajnos 3 hónapos korában meghalt, mert súlyos szívbetegséggel jött világra. Most a második babámat várom, és abszolút nem izgat, hogy mi a neme (egyébként ő is kisfiú)! Csakis azért imádkozom, hogy ne legyen semmi baja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!