Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire kell odafigyelnem a 3....

Mire kell odafigyelnem a 3. trimeszterben?

Figyelt kérdés

Van-e valami, amire ezután több hangsúlyt kell fektetnem, vagy amit már abszolut nem csinálhatok?

Akik otthon vagytok, a házimunka mellet mivel töltitek az időtöket?

Üdv: 28 hetes kismami

2009. jún. 8. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Tv nézés, keresztrejtvény, beszélgetés ha jön valaki, eszek, iszok, esetleg olvasás, és néha azon gondolkodom hogy mit kéne csinálni, ha ezekhez nincs kedvem.Ja és persze net, meg ez az oldal.
2009. jún. 8. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Én már ugyan megszültem(4hónapja),de nekem nagyon nehezen telt el az utolsó egy hónap.A házimunkával nem sok gondom volt,így sok időm maradt minden másra.PL: internet,séta,vásárlás,barátnőkkel talizni(azóta nem nagyon érek rá),szomszédolás, voltak napok mikor szét untam az agyam.Egy idő után a sok szabadidő már inkább fárasztó, mint üdítő.Sajna festeni (hobbiból képeket festek) sem tudtam,a pocakom miatt igen kényelmetlen volt az ülés.

amit már nem csináltam: nem emeltem nehezet,próbáltam nem agyalni,hogy mi lesz ha szülök, nem ettem semmi olyat ami hasmenést okozhat, más nem jut eszembe.

A pihenésre nagyon odafigyeltem,így visszanézve jól is tettem,mert 20órát vajúdtam.Ha tudsz,és jól is esik,aludj,pihenj,később nem lesz rá időd:)

Nagyjából ennyi,most más már nem jut eszembe.

2009. jún. 8. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!