Olcsobb terhességi csíkok elleni krémet hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Még nincsenek de félek hogy kijönnek mivel most vagyunk 29 hetesek!!!2012. márc. 2. 12:35
1/6 anonim válasza:
Jó alaposan kend be minden este fürdés után babaolajjal. Nem muszáj ilyen-olyan krémet venni, a babaolaj is nagyon jó rá, vagy valami jó zsíros testápoló.
2/6 anonim válasza:
Rossman, Dm, és Müller sajátmárkás terhességi csíkok elleni olaja nagyon szuper! És nem drága, és sok van benne!
3/6 anonim válasza:
Ezt a kérdést kimentettem magamnak, olvastam a tiedet és most belinkelem neked is!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
4/6 anonim válasza:
A kozmetikusom azt mondta, hogy akár a sima olvaolaj is jó. A fontos, hogy rugakmas legyen a bőr. Én is megelőzni akartam, a 30. héttől kenem a pocakom és a ciciket, a DM-ben a saját márkás Babylove-ot vettem, még majdnem félig van, pedig naponta kenem. És nincsenek csíkjaim, csak a középső, függőleges barna csík. Pedig nagyon vékony voltam, most meg hatalmas a pocim.
38h kismama
5/6 anonim válasza:
én is kozmetikus vagyok. itt tényleg nem az a lényeg, milyen márkájú, és még csak spéci, csak terhességi csíkra kifejlesztett krémre sincs szükség, hanem bármilyen tápláló, tehát zsírosabb krém megfelel. Ez lehet csak olaj is, de lehet testvaj, vagy tömény testápoló. Én kék Nivea testápolót használok, minden este alaposan bekenem vele a pocakom, és nincs rajta csík, pedig egyébként hajlamos vagyok rá(hízás miatt van a belső combomon.) Most vagyok 36 hetes.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és mindenkinek boldog babavárást!!!! 29 hetes kismama!!!!!! :-)
2012. márc. 2. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!