A SOTE I. Klinikán fogok szülni, előreláthatólag májusban, Dr. Pataki Zoltánnál, akiről eddig csak jókat tudok mondani! Nincs tapasztalatom, hálapénzt mennyit kéne adni?
Csak valami csekély összeget, de legfőképpen amennyit az anyagi helyzetet megenged! Azt a pénzt, amit az orvos zsebébe raknál, inkább költsd a családodra! A babád így is úgy is jó kezekben fog megszületni, és kiváló ellátást fogtok kapni a Klinikán, ami TB alapú ellátást nyújt, nem egy magán intézmény, ahol súlyos ezreket kellene fizetni a szülését, illetve bármilyen beavatkozásért! Az orvos is megkapja a fizetését, nem kell feltétlenül még "jattolni", ami ugyebár neki abszolút adómentes! A mai világban ez nem korrekt, szerintem! Persze, ha úgy érzed és megengedheted magadnak, fizess, amennyit jónak látsz!
Addig is jó babavárást!
Első válaszoló vagyok!
Miért van az, hogy mindenki csak a szülész orvosnak akar "hálás" lenni???? Gondol valaki a nővérkékre, illetve legfőképpen a csecsemős nővérkékre???
Én személy szerint a csecsemős nővérkéknek segítségéért voltam nagyon hálás, akik megmutatták, hogyan is pelenkázzam, fogjam, fürdessem, tápláljam első szülött pici fiamat! Ezt a szülés orvos nem fogja megmutatni, mégis az ő zsebe van "tele tömve"! Kétség kívül az orvos munkájáért is hálásnak kell lenni, csak nem feltétlenül anyagi értelemben!
Egészségügyi dolgozó lévén tapasztalom is, hogy a nővérkék, illetve az egyéb személyzet abszolút mellékelve van "hála" szempontjából! Pontosan ezért is, mikor megszültem, már aznap délután két nagy ajándékszatyrot (kávé, tea, édesség) adtam be a nővérkéknek, csecsemősöknek, hiszen nekik is sokat köszönhettem.
(Mellesleg a terhesgondozást végző orvosom nem is jelent meg a szülésemen, mert éppen jól megérdemelt szabadságát töltötte )-:! Az éppen ügyeletben lévő rezidens orvosnál szültem és kiváló ellátást kaptam, pedig akkor találkoztunk először! A következő babámat is ő fogja világra segíteni!)
És lehet, hogy a Te orvosod sem lesz ott a szülésednél, mert lehet, hogy előtte való nap 24 órás ügyeletben volt, ami után kötelező 1 nap pihenő, így amikor Te szülni fogsz, nem is lehet a Klinika területén, nemhogy bármiféle beavatkozást végezzen.)
Szóval légy hálás lelkiismereted szerint!
Remélem nem bántottam meg senkit!
Sziasztok!
Én most szeretnék először menni hozzá, de a számon, ami meg van adva a magánrendelője honlapján nem tudom elérni
Tudtok segíteni elérhetőségben?
Sürgős lenne, köszi!
Szia Utolsó!
Ez pedig a magánszáma. próbálkozz! Ha nem Ő, az asszisztense felveszi.
Sziasztok !
Nemrég jártam a rendelőben, de nincs kiírva ár. Sztem , ha orvost fogadsz és elvárod, hogy jelen legyen bármikor, azt illik megköszönni.Ha sztk-ba jársz és az ügyinél szülsz ( előző gyerekem így szültem , így kerültem Hozzá), akkor sztem senki nem várja el. Akkor is , most is meg fogom köszönni. Nehéz ügy, mert árat nem mondott.
Nekem volt magándokim fogadva,Mégis mikor kellett volna nem jött,mert éjjel szültem!!!
Ő volt az ügyeletes doki és nem bántam meg hogy nála szültem. Nagyon rendes és kedves doki. Mivel nem fogadott volt,csak ügyeletes,így is kapott 20.000ft! Ha fogadott lett volna max.40.000-et én ennél többet nem tudok adni.
Amiatt talán jó a magándoki,hogy nem egy kezdő orvos vezeti le a szülést és esetleg okoz valami bajt!
Állítólag leggyakrabban szülés közben alakulnak ki a maradandó károsulások a babánál. :( Tehát egy jó orvos,nagyobb biztonság!!
Szeretném ha a 3.babánknál ő lenne a választott doki,bár ha 70.000ft-ot kér így alapból??? Akkor nem tudom. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!