A 24 heti vizsgálat után csak 31 hetesen rendelt vissza a doki, nem sok ez egy kicsit? Ilyenkor hány hetente szoktak vizsgálni?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok, tegnap voltam a nőgyógyászomnál, mindent rendben talált. Megkaptam a beutalóm a terheléses vércukros vérvételre, annyit mondott a doki, hogy ha rossz lesz az eredmény ,akkor hívjam és menjek rögtön, ha pedig jó lesz, akkor a 30 hetes uh utáni héten menjek csak. De nem sok idő ilyenkor már ha 6 hét eltelik a két látogatás között?2012. márc. 2. 09:37
1/6 anonim válasza:
elvileg 4 alkalom elég lenne.
én külföldön élek itt 4 hetente van vizygálat.
de pl most voltam és közben mindenki elutazik, így 5 hét múlva megyek megint. most 22 hetes vagyok. habár köv he´ten megyek én is cukorra, de nem lesz a doki így most csinálta meg az akkori vizsgálatot.
ha túlhordod akkor naponta kétnaponta mehetsz és az is iegesítö.
3/6 anonim válasza:
Debrecenben 4 hetenként hívnak vissza.
4/6 anonim válasza:
örülj neki. szerintem ez a jó hozzáállás, hogy ha nincs gond, akkor ne mászkálj fölöslegesen a rendelőbe, ha baj van, akkor viszont azonnal.
amúgy 4-6 hetet szoktak javasolni.
5/6 anonim válasza:
Szintén Debrecen, engem a 24. héten látott az orvos, aztán visszahívott a 28.-ra is, amin mindössze annyi történt, hogy kaptam egy pecsétet... Legközelebb a 32. héten fogok vele találkozni, szerintem ezt simán ki lehetett volna hagyni, mivel semmi sem történt... Nem sok az öt hét.
6/6 anonim válasza:
szia!nekem a 20 héten volt utoljára ultrahang és legközelebb majd csak a 29 héten lesz.én is sokalltam de a cukrom jó lett és minden oké!az orvos mondta hogy ha nincs gond akkor nem kell a kettő között ultrahangozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!