Az baj ha szabálytalan gestatios gyűrű van? Kb 4-5 hets terhes vagyok.
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 20:03
1/4 anonim válasza:
Van már benne embrio?Szívműködés van már? Én úgy tudom, hogy nem baj, de ha még nincs embrio a petezsákban, akkor szabályos gesztációs gyűrű esetén nagyobb az esély, hogy lesz benne. Ha már van akkor semmit nem számít, hogy a gyűrű szabályos vagy szabálytalan. A dokid mit mondott? Olyan pipa tudok lenni ilyenkor, amikor egy kismamát nem világosít fel az orvos normálisan. Elvárják tőlünk, hogy tudjunk latinul, meg, hogy értsünk minden orvosi szöveget.Hála istennek az én orvosom olyan típus, hogy mindent elmagyaráz még akkor is, ha nem kérdezem. üdv.18hkm
2/4 A kérdező kommentje:
Csak szikholyagot lát.Köszönöm a választ,és igazad van nem tudom miért nem foglalkoznak a kismamákkal.
2012. márc. 2. 10:44
3/4 anonim válasza:
Szorítok neked nagyon, hogy minél hamarabb meghallhasd a babód szívhangját! És úgy lesz hidd el, csak a 4-5 hetes még nagyon pici! jó éjt!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. márc. 4. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!