Milyen babás műsorokat néztek a tv-ben? Mikor és melyik csatornán?
Én semmilyet, nem szeretem őket.Nem a tvből fogom úgysem megtanulni a gyereknevelést.Meg sok butaságot is mondanak ott szerintem.Meg persze bemennek olyan "sztáranyukák" akik szültek egy gyereket, és már azt hiszik mindent tudnak.
Inkább védőnőtől érdeklődök, vagy nagyszülőtől, vagy még ott van az ösztön.
Én néha reggelente a TV2-n a Babaperceket nézem 9-kor. Néha ad jó ötleteket, de volt, hogy berágtam rá! Egyszer pl. az volt a téma, hogy hogyan nyerjük vissza szülés előtti alakunkat. És ahelyett, hogy adtak volna értelmes tanácsokat, ötleteket, helyes táplálkozással, mozgással kapcsolatban...bemutatták, ahogy Gombos Edinánkra tapasztanak mindenféle tappancsokat egy (nyilván elit)pesti szépségszalonban, combiról zsírleszívás...stb, majd a plasztikai műtétekről beszélt egy plasztikai sebész. Mintha az átlag anyukáknak erre lenne pénzük??? Annyira szánalmas. Ezt elég lett volna bemutatni az Aktívban, vagy más gagyi műsorban, ahogy a sztár mama ledobja a plusz kilókat, na de egy olyan műsorban, amit olyan anyukák néznek, akik átlag keresetből élnek és örülnek, hogy sikerül mindent beszerezni a babának...na ne már.....!!!!!!
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!