Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27hetes kismama vagyok. Az...

27hetes kismama vagyok. Az nem baj, hogy sokat mocorog és rugdos a picikém egy nap?

Figyelt kérdés
Legalább 5-ször érzem őt rugdosni ,ficánkolni.Elég vicces ahogy a hasam mozog ugrál időnként.Attól félek , hogy a köldökzsinórt a nyakára tekeri.Még nemtudtam összeszámolni mennyiszer van ébren de van ,hogy 2-3 óra szünet és újból kezdi.
2009. jún. 8. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is elég keveset pihen. Szinte állandóan érzem.

Amint leülök egy picit, máris beindul. Van úgy, hogy még éjszaka is felébredek rá.

Az első gyerlőcöm is ilyen örökmozgó volt a pocakban is, és kint is az. Ő még a szülőszobán is mocorgott elég rendesen, a szülésznő is mondta, hogy még ilyet nem is látott!

2009. jún. 8. 09:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Van amikor reggel 6-kor ébred és ha nem eszek azonnal addig nem áll le amíg nem eszek. A legkésőbbi idő amikor ébred 8n óra körül van.
2009. jún. 8. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is rendkívül aktív a babom.nálam sem alakult ki a napirendje mert szinte mindig mocorog.ha ülök,ha állok teljesen mindegy neki,és este meg mintha teljesen felpörögne,mert ugy hullámzik a hasam,mint a tenger,de szerencsére éjszaka hagy aludni.szerintem ha baj lenne,akkor jelezne valahogy,de szerintem ez mindeni fejében megfordul.nyugodj meg minden rendben van.

29 hetes

2009. jún. 8. 09:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szép napot és boldog babavárást kívánok.
2009. jún. 8. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!