8 Hetes kismama vagyok 2 napig volt egy kis véres folyásom nagyon meg ilyedtem Mitől lehet ez? Voltam dokinál de nem sokra mentem vele.
Ezek szerint volt egy beverzesed. Altalaban a mehlepeny kornyeken, mellette, alatta elpattannak ilyenkor erek, ezek okoznak verzest/haematomat, vagy mindkettot. Ha egybol kiurul, akkor csak verzes lesz, ha egy resze bent reked, akkor haematoma lesz, ami vagy kesobb kiurul (barnazas, sotetebb verzes), vagy felszivodik.
Nekem is volt ilyen, igaz, hogy nekem durvabb volt.
12. hetben voltam, nagyon erosen gorcsolni es verezni kezdtem egyik pillanatrol a masikra, egybol korhazba kerultem, biztos voltam benne, hogy vetelek. Jobban vereztem, mint mensikor es konkretan vajudasos fajasaim voltak. Felig levalt a mehlepeny, egy reszen haematoma is lett. Jo nagy.
Sokat kellett pihennem, erfalerosito gyogyszert kaptam, magneziumot jo nagy adagban. A verzes mar aznap elallt, utana sem volt, jartam kontrollra, a baba rendben volt, 5 het mulva mar a haematomanak sem volt nyoma. Semmi gondunk nem lett hala Istennek, 39. het vegen szultem egy kozel negy kilos babat.
Nyugi! Nekem is volt a dokim adott rá gyógyszert+ 3hétig nem dolgozhattam kizárólag feküdnöm kellett. Így felszívódott és két egészséges babám született.
Kizárólag rengeteget feküdj kérj gyógyszert a dokitól és 90%esély, hogy megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!