6h3n a terhességem, a ciklusaim 28-35 nap, a petezsák 12 mm-es, de szikhólyag, nem látszik. Teljesen kétségbe vagyok esve. Az orvos azt kérdezte, hogy nem volt-e vérzésem, jobb oldalt egy 2 cm-es érett tüszőt látott. Ti erről mit gondoltok?
16 -os vagyok. Nem, nemvolt nekem se szikhólyag. Viszont ma a dokinál 9mm-es embriót láttam és benne dobogó szívecskét. :) Nálad is minden rendben lesz hidd el. A doki szerint 7 hetes vagyok. Szerintem meg 8 mivel tudom,hogy hanyadikáig voltunk együtt. más okból kifolyólag.
Tessék megnyugodni neked és neked is 17-es. Minden rendben lesz :)
13-as vagyok.
számításaim szerint 6 hetes és 3 napos terhes vagyok.
Mikor menjek dokihoz,hogy biztosra kitudja mutatni?
Nem szeretném h én is így megijedjek.
Előző terhességemnél 6 hét és 4 naposan már dobogott a szive és az Uh szerint is a fogamzástól számítva 4 hét és 4 nap telt el.
Kérdező: Mikor mész dokihoz? Bocsi de teljesen végig nem olvastam el :(
Én hétfőn voltam dokinál elvileg ott én 5+6 hetes voltam és petezsákot láttak 16 mm és benne szikhólyagot. Ezzel ellentétben én is izgulok hogy szívhang legyen legközelebb de csak 2 hét múlva megyek!
viszont próbálj meg Te minél többet pihenni addig is! És írj hogy mi van vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!