Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszélyeztetett terhesség...

Veszélyeztetett terhesség miatt azonnali táppénzre akar küldeni a nőgyógyászom, viszont még csak próbaidős vagyok a munkahelyemen. Kirúghatnak terhes táppénz alatt?

Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 11:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Persze hogy szeretném a babát,és vigyázni próbálok magamra,csak a legnagyobb bajom most az,hogy ha kirúgnak,akkor nem lesz egy fillér jövedelmem se!Munkanélküli segélyre-szociális segélyre sem vagyok jogosult.És még 8 hónap hátra van a szülésig.Addig élnem is kell.A férjem is minimálbéren van-nem tudja egyedül a lakást meg minket is fenntartani :(
2012. febr. 27. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez előtt dolgoztál?

Mennyi van még vissza a próbaidődből?

2012. febr. 27. 12:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs meg a 365 napom a munkanélküli segélyhez.(mert most már annyi kell).A próbaidőmből még 2 hónap van.
2012. febr. 27. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Itt tök jól le van írva minden.

[link]

[link]

Nézd át, hátha van valami kiskapu, vagy találsz valamit, amibe bele tudsz kapaszkodni!!!!

2012. febr. 27. 13:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha most is még csak próbaidőn vagy és veszélyeztetett terhes vagy akkor nem sok az esély arra ,hogy kibírd a hatodik hónapig! Amúgy meg ha nem védekeztetek és volt egy vetélésed akkor gondolom nagyon szeretnétek a babát. Szóval a gyerek legyen fontosabb!
2012. febr. 27. 21:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsotokat,elmentem táppénzre-természetesen kirúgtak!Most nem vagyok jogosult semmire,nics egy fillér jövedelmem se!!!!Akkor MOST hogyan tovább??Haljak éhen terhesen???Tudtok most is tanácsot adni?????
2012. márc. 30. 11:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Menj be a családsegítőbe, vagy az önkormányzathoz és kérdezz rá! Én Foglalkozást helyettesítő támogatást kapok,mert múltévben dolgoztam. Az is is elég azt hiszem ha csak 30 napot dolgoztál. Kérdezz utána ,hogy mi jár. Vannak támogatások, segélyek. Ne add fel.

Amúgy én amig dolgoztam nem estem teherbe. Mikor elvesztettem és már ötödik hónapja se találtam munkát akkor összejött. Mi is elgondolkoztunk ,hogy jobb lenne ha munkahely is lenne. De mivel 4 órára voltam csak bejelentve így akkor se jártam volna jobban. Most 12 hetes vagyok és nem bántuk meg. Bár sok mindenről le kell mondanunk,főleg ha az albérletbe szeretnénk maradni(50 ezer + rezsi ). Nem szeretnénk anyósomhoz költözni.

Remélem sikerül neked is intézni valamit,és minden rendben lesz!

Egészséges és boldog babavárást kívánok!

2012. márc. 30. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Bírom az ilyen válaszokat, döntsd el mit szeretnél (mintha rossz és rosszabb között dönteni lehetne), vagy ne dolgozz mert a baba a fontosabb, stb. Azt el sem tudják képzelni, hogy 0 (nulla) fizetésből hogy éljen meg, majd lesz valahogy blabla. Jó lenne ha erre az esetre is kitalálnának valami megoldást a törvényhozók.
2012. máj. 23. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!