Hányadik héten kapják meg a kismamák a terhes kiskonyvet?
Nálatok nem tudom hogyan van a védőnő.
Nálunk(nálam):Ő állítsa ki a kiskönyvet,beutalókat ad a kötelező vizsgálatokra,vérvételekre.Havonta egyszer kell hozzá menni,súlyt,vérnyomást mér,vizeletet néz,megkérdezi van e panasz,ezt mind beírja a kiskönyvbe úgy kell menni a dokihoz.Nálam 1-szer volt a terhességem alatt és kb.2-szer mióta megvan a kislányom(23hónapos),én szoktam vinni havonta a kislányomat tanácsadásra.Ott a védőnő megméri a baba súlyát,hány centi,fejkörfogatot+a dokinéni megvizsgálja.Én 18 hónapos koráig havonta vittem a kislányomat,most már csak a kötelező státuszvizsgálatra viszem 2 évesen.De ha valami gondom van akkor nyugodtan hívhatom.
Utánajártam a dolgoknak és igen , nálunk nincs védono, nalunk a nogyogyász állitja ki a terheskonyvet, és o is foglalkozik velunk a szulésig...szultetni meg szultetoorvos szultet nema nogyogyász:-)
Koszonom a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!