Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes uh-on azt mondták...

12 hetes uh-on azt mondták hogy 80% hogy kisfiú ez mennyire lehet biztos?

Figyelt kérdés
Nem túl korai még,az előző babámat 17hetesen tudták megmondani hogy fiú.Annyira szeretnék kislányt,de ha tényleg fiú az sem baj csak ugy eljátszottam a gondolattal hogy kislányom lesz!
2012. febr. 24. 08:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha 80%-ot mondtak, akkor pont 80%-ban biztos.:D Egyébként a fiút hamarabb és biztosabban látják. Viszont van még esély, hogy lány lesz.

Viszont ha fiú lesz, mennyi mindent örökölhet a bátyjától!:)))

Boldog babavárást!

2012. febr. 24. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem eltalálták 12 hetesen
2012. febr. 24. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
szerintem attol fugg hogy a szonografus mennyire tapasztalt. en ismertem olyan dokit, aki azt mondta, hogy o minden-majdnem minden- babanal mar tutira latja h mi lesz de az anyukanak nem mondja meg csak 16.het utan...
2012. febr. 24. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem is pont ezt mondták 12 hetesen és valóban az, a 20 hetes ultrahangon már olyan szépen látszott, hogy egy laikus is megmondta volna, de 16 hetesen is mondták, hogy biztosan fiú, most a 30. hétben járok
2012. febr. 24. 09:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor lesz biztos ha kibújik. A kolléganőmnek a 12. héttől mondták hogy egyértelmű fiú, erre a most a 21. héten közölték hogy nagyon úgy néz ki hogy mégsem.
2012. febr. 24. 10:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem 12 hetesen, tegnap azt mondták,hogy kislány,benéztünk a lába közé és nem lógott ott semmi :) Igazából nem mondtak kia a doki,csak hogy ő nem lát ott semmit,erre én akkor úgy néz ki kislány?...igen :) Kíváncsi leszek a következőnél is ezt mondják-e még? Nem merem ezt készpénznek venni még,de azért örülök picit! Bár mind1 is,ha egészséges,nem?!

Üdv!

2012. febr. 24. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is 12 hetesen már megmondták hogy kisfiú,azóta már 2 éves,most várjuk a kistesót!:)
2012. febr. 24. 10:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem 12 hetesen azt mondták, hogy ő tuti fiú, azután 15. héten volt egy gyanúnk, hogy nem (apukája úgy látta az uh-n, hogy lányosabb inkább - ő is doktor bácsi), majd 18 hetesen tök egyértelmű lett, 24 hetesen meg premier plánba láttuk, hogy bizony kislány. :) Semmi sem tuti még, a 12 hetes vélemény elvileg a legnagyobb tapasztalatú doki legjobb uh-s gépe alapján lett felállítva. Mégsem az lesz, úgy fest.

29 hkm

2012. febr. 24. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Olyan a kérdés,mintha én tettem volna fel:)

Első terhességemnél pont a 17.hétben mondták,hogy fiú.( akkor is kislányra készültünk)

gondoltuk, majd a második kislány lesz.... úgy néz ki, nem, nem lesz kislány.

12.héten egy szuper uh-s orvos mondta, szerinte fiú. 15.héten is annak vélte a dokim, rossz minőségű uh-val.

tegnap voltam a 19.heti uh-n, azt mondta a doki, mintha fiú lenne,de nem tuti. megint felcsillant egy kis reménysugár hátha... legközelebb 4Dre megyünk,de ez csak április végén lesz. szóval, szerintem fiú lesz ismét! de már megszoktuk, Sasnak nem lehet verebe.... :)

2012. febr. 24. 12:58
 10/11 Barbi9126 válasza:
Sziasztok! Nekem 22 hetesen mondták hogy kislány lesz!!! Akkor eszt már vehetem tutira??
2012. jún. 26. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!