MAV kórház genetikai ultrahang bejelentkezéshez milyen telefonszámot kell hívni? Sürgős
Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 08:35
1/3 anonim válasza:
Remélem még időben: 475-2775
Kitartást, többször kell próbálkozni. Nekem 9 óra tájt sikerült.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nővérem is ezt a számot szerezte meg nem. 3 órán át próbálkoztam pénteken, sajnos még semmi sikerrel. Ha nem jön össze megprobáljuk a Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti Nőgyógyászati klinikát. Hátha valahova sikerül. Már eléggé el vagyok keseredve. A Semmelweisen voltunk az előző babával, sajnos a 22 héten halva született. Már bánom, hogy akkor nem engedtük a magzatvízvételt. Remélem most több sikerrel járunk.
Mégegyszer köszönöm a gyors választ.
(21hetes kismama9
2012. febr. 25. 11:43
3/3 A kérdező kommentje:
Csütörtökre kaptunk időpontot. Jó volt a telefonszám. Köszönöm, hogy megírtad.
2012. febr. 29. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!