5-6 hetes terhes vagyok és együttlét után véres folyásom van és görcsölgetek, mitől lehet? Ez normális?
sok, és darabos? tartok tőle nincs már babád!
irány a doki!
Ugyanígy voltam, nagyon elkeseredtem. Rögtön elmentem orvoshoz, aki Utrogestan hüvelykúpot írt. Szinte rögtön elmúlt. (Bár nekem sárgatest problémáim előtte is voltak)
Ne habozz egy percet sem, keress egy orvost, nem biztos, hogy akkora baj van, mint ahogy az ember először gondolja! Majd írd meg mit mondott.
sajnos amikor én elvetéltem semmi tünetem nem volt.
előtte héten voltam un-n minden rendben volt,és 2 hét múlva mikor mentem már nem volt szívhang.
Se egy kósza görcs,s rózsaszines,se véres folyás.
Én amikor elvetéltem akkor a vérzés után 3 nappal lettem rosszabbul. Erős görcs ,émelygés stb. Viszont én egy pici után rohantam az orvoshoz aki nem írt fel semmit. Te ne hagyd magad.
Egy jó tanács! Kerüljétek a szexet a 12 hétig vagy addig amig a doki azt nem mondja,hogy lehet. Nem hiába írják ezer helyen,hogy nem szabad mert vetélést okozhat. Írány a kórház ,ne is várj holnapig. Talán még meg lehet menteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!