Szülés után nektek hiányzott a nagy hasatok? Meg hiányzott, hogy nem mocorog bennetek a baba?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 18:03
11/11 A kérdező kommentje:
Azért kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel, hogy igazából NEM hiányzott a nagy pocak! Nagyon meghatódom, hogyha kismamákat látok, olyan csodás dolog, én is átélhettem háromszor, de nekem elég is volt. :) Szóval magamon nem hiányzik már - pedig én sem voltam se bálna se hordó, csak pocak volt semmi több hízás - de a gyerekeim úgy szétrugtak belülről, hogy most a 3. születése után két héttel még mindig fáj a rekeszizmom, mintha késsel szurkálnának.
Ugyhogy örülök, hogy már a legkisebbik is idekint mocorog és nem odabent! :)
Mindenkinek köszönöm a válaszát!
:)
2012. febr. 24. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!