Ki mennyire van tisztában az újraélesztési technikával? Hol lehet elsajátítani, van Pest megyében valahol tanfolyam?
Szerintem a várandóság alatt kötelező lenne egy ilyen, ugyanakkor azt is gondolom, hogy ember legyen a talpán, aki önállóan a saját gyerekét újra tudja éleszteni. Kiindulási pontnak nem rossz, de én pl. hiába tanultam, az első reakcióm az lenne, hogy felhívom a mentőket és ők telefonon irányítanak.
A neten rengeteg video van róla, autodidakta módon is el lehet sajátítani, de pl. egy jogosítványhoz az elsősegély tanfolyamon is tananyag.
Én ezt az oldalt nagyon szeretem, nagyon jól összefoglalja:
Köszi a válaszokat! Nem a reklám helye,de ahol én voltam elsősegélytanfolyamon (jogsihoz) nem sok mindent tanítottak meg, a röpke 3 órás tanfolyam alatt. Az biztos, hogy sose kerüljön az ember ilyen helyzetbe, mert valószínű ugyis leblokkol,de azért jó lenne valamit tudni a dologról, még szülés előtt.
Majd megkérdezem a védőnőt, hátha tud segíteni.
Most kaptam infót, hogy a Heim Pálban is van minden hó utolsó péntekjén.
3000 FT. Mégse 13000 mint a Léghajó program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!