Nektek szülés előtt mennyivel kezdett el folyni a tejetek?
Szülés előtt???
Nekem szülés után negyedik nap indult meg csak, addig még csak nem is csepegett.
abszolut nem lehet lefejni szules elott!! Szigoruan TILOS!
Beindithatja a szulest ido elott!
A 4. hónap környékén kezdhet el "folyni" az előtej.
Mindenkinél változó. Van akinek már szülés előtt folyik,és van olyan is,akinek szülés után pár nappal indul csak be.
Nekem egy cspp nem folyt,azelső várandósság alatt!
Szülés után 2. napon durrant be a cicim,de nyilvánelőtejet addig istudott szopizni a lányom!
Ő most 2 éves 2 hós,még szopik,és pedig 29 hetes terhes vagyok!Debmagától most sem folyik,csak haŐ kér akkor tud szopizni!
Amúgy a tej a 16. héttől termelődik mindenvárandós anya mellében!Vagyis a tejcsatornák készülődnek!Nálunkb is hiába szopik a nagya testem már a kicsinek készül!ÉS szoptathatok várandósan is,mert nem fog tőle beindulni a szülés...
2 éves kislány és 29 hetes pocakcsajszi anyuja
A 23. héttől, de az sárga előtej volt. Igaz jó sok. A terhesség vége felé kórházban feküdtem, és csak melltartóban meg melltartóbetétben tudtam aludni, mert szinte állandóan folyt. Nagyon bíztam benne, h lesz tejem bőven.
Aztán megszületett a kislányom, a 8. napon indult csak be a tejem, 4 hónap után pedig teljesen elapadt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!