Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik hét után lesz életkép...

Hanyadik hét után lesz életképes egy magzat ha korábban születik?

Figyelt kérdés
26.hétnél járok .Nem könnyű és felhőtlenűl boldog első terhességem.A baba jól van,csak az én szervezetem nem viseli jól(egy női selejtnek érzem magam).Az orvosom azt mondja a 36.hétig bírjam ki.De szeretném tudni ha mégis hamarabb jön világra mennyi idősen mik az esélyei?
2012. febr. 22. 19:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8. vagyok

hát nem túl fényesek ezek az értékek :(

nekem gyógyszerrel dopegyttel sikerül 130-140 / 80 körül tartani, pulzus 90-el.

a cukim meg 7 alatt de szigorúan betartom a diétát, 175g-os CH-n vagyok.

És a babád fejlődik rendesen?

Hogy vagytok?

Csak azért érdeklődöm, mert nekem is romlani fognak még az értékeim, ahogy haladok előre, és kíváncsi vagyok!

22h

minden jót kívánok, és ne legyél elkeseredve, már nem sok van hátra, és a babára gondoljál, hogy makk egészséges lesz, csak nekünk többet kell szenvedni, mint másnak!

átölelősmosolygósszmájli

2012. febr. 23. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:
28. hétig jó lenne kihúznod!
2012. febr. 24. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!