Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Antibiotikum 18 hetesen?

Antibiotikum 18 hetesen?

Figyelt kérdés
Már 2 hete beteg vagyok....és egyre rosszabb (torok, köhögés, orrdugulás)Ma volt a háziorvosnál, aki felírt antibiotikumot. Tényleg elég rémesen festek, de azért vannak fenntartásaim. Más is kapott már terhesség alatt antib-t?
2012. febr. 21. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont ma kérdeztem én is.Tegnap nekem is felírta a háziorvos,mert az alternatív dolgok nem segítettek.Nekem augmentint írt fel 24 hetes vagyok.

2012. febr. 21. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Előző vagyok,ezeket a válaszokat kaptam.

2012. febr. 21. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én mindkét gyerekemmel szedtem, amásodikkal épp most vagyok várandós, nekem a nőgyógyász írta, mert elkezdett kinyílmóni a méhszáj, ami fertőzés miatt is lehet. Nem árt. A betegség többet árthat, azért ha gondolod egyeztess a nődokiddal.
2012. febr. 21. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem kezdd el szedni, minél hamarabb.. Nekem is felírta a doki, de nem kezdtem el szedni, mert gondoltam, majd a homeopátiás szerek használni fognak. Hát sajnos nem így lett.. 4 nap után ki kellett hívni hozzám az ügyeletet, mert alig kaptam levegőt és nem ment le a lázam..

A vége az lett, hogy dupla annyi antibiotikum hozott helyre :)

Szerencsére úgy tűnik, a picinek nem lett baja, de ne kockáztass..

Sokkal rosszabb Neki, ha nem gyógyulsz meg gyorsan.

Jó babavárást!

31 hkm

2012. febr. 21. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én augmentin duo-t szedtem mert iszonyatosan meg voltam fázva. És semmi baja a kicsinek. 20hetesen szedtem, és most vagyok 29hkm. Boldog babavárást, és jobbulást.
2012. febr. 21. 23:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!! Már szedem! :-)
2012. febr. 22. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!