Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig húzhatom még ilyen...

Meddig húzhatom még ilyen adatokkal?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok. Voltam NST-n, ahol a gép 2 perces összehúzódásokat mutatott. Érzem őket de nem vészesek. Majd megvizsgáltak, ahol azt mondták a méhnyak teljesen el van vékonyodva és külső belső méhszáj 1 ujjnyira nyitott. A kórház 60 km-re van tőlünk, de haza engedtek azzal, hogy szedjek magnéziumot, hátha bent marad még egy kicsit. Szerintetek a héten meg lesz a babó? Jó lenne ha maradna még kicsit erősödni.
2012. febr. 21. 12:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hát csajok. 21-én kiírtam a kérdést és 22-én megszületett a pici fiam. 3150 gramm és 49 cm. Teljesen egészséges. Erősebben éreztem a fájásokat ezért mentem be a kórházba. Felfektettek a szülő ágyra és 3!!! perc múlva kint volt a kicsi. :D Mindenkinek ilyen szülést kívánok! Annyira jó élmény volt. :)
2012. febr. 29. 13:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Tényleg nem semmi! :)

Jó egészséget nektek!

2012. febr. 29. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!