Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Auchanban mikor lesz a Baba-Ma...

Auchanban mikor lesz a Baba-Mama napok?

Figyelt kérdés
Ki mit tud, ált. tavasszal szokott lenni? Érdemes menni? Honnan lehet tudni előre, mikor lesz?

2012. febr. 21. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már volt úgy kb 2 hete,mert múlt héten csütörtökön kezdték elpakolni a baba dolgokat.Én nem nagyon néztem szét de sok minden volt az biztos.Én csak pelenkákat vettem.

39hkm

2012. febr. 21. 11:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Amit írsz, az szerintem a Cora. Ott volt most, és nem szokott egyszerre lenni, még csak egy hónapban sem. Mivel a Corásnak vége, azért kérdezem az Auchant.
2012. febr. 21. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is 2 hete vásároltam be az Auchanban ( nálunk nincs Cora ), sok ruha, pelenka, tartozék akciós volt. Minden a bejárathoz volt kipakolva, ahol az aktuális akciós, szezonális dolgok szoktak lenni... Lehet lesz külön ilyen baba-mama cuccos is, de most volt az tuti! Igaza van az előttem szólónak!
2012. febr. 21. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Valóban volt az Auchan-ban nagy baba akció másfél het kb. - hogy most ez az volt-e amire te gondolsz nem tudom, de rengeteg babás dolog volt akciós ( bébiétel, pelus, bady-rugi , cumik....)
2012. febr. 21. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Tuti Auchan volt!Esetleg lehet hogy nem mindenütt ugyanakkor van.Én Kecskemétre járok hetente többször nst-re és utána szoktunk ott bemenni az Auchanban,rengeteg baba-mama dolog volt kipakolva középre és minden akciós volt,de én nem néztem meg mert már mindenünk meg van és nem akartam venni semmit.Múlt hét csütörtökön mikor bementem akkor kezdték elcsomagolni a baba cuccokat.

39hkm

2012. febr. 21. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:
De kár! Én is Kecsóra mentem volna az Auchanba, de mivel seholsem reklámozták, így Szolnokra mentem a Corába. Miért tartják egyszerre, affrancba! :(
2012. febr. 21. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Auchanban és Corában is volt babás akciós hét, kb február elején kezdődött, már vége van sajnos.
2012. febr. 21. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! én az Auchannál dolgozom. A "Baba operáció" valóban egy hete ért véget, de szinte minden terméke egy-két hónapos periódusban ismétlődik az aktuális reklámújságban. Ahhoz, hogy ne maradj le az ilyen dolgokról, ajánlom a www.auchan.hu oldalt, a futó akciós újságok + csak interneten hirdetett akciókat mind megtalálod.
2012. febr. 26. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!