Lábdagadás (boka, lábszár) kinek hányadik héttől kezdődött? Mit tettetek ellene? 21 hetes km
Nekem mindegyiknél csak az utolsó hónapban volt,ebből az utolsó babánál alig dagadt egy kicsit,a többinél elefánt lábam lett :-)
Pihentesd,amikor csak tudod! A hideg vizes borogatás is használhat! Lehetőséged szerint kerüld a sót,és igyál sok folyadékot! Fogyaszthatsz pl- petrezselymet,vagy más vízhajtókat,de módjával!!
Boldog babavárást,egészséges kisbabát!!
Üdv:3 lányos
nekem a magas vérnyomástól volt, amióta kezelik, elmúlt az is. ha kicsit sajog, akkor bekenem hűsítő jégzselével.
védőnőm volt jó fej, mert felvilágosított a dolgokról, hogy a lábdagadás nem játék :)
Sómentes diéta, sok folyadék, kicsit segít, de csodát ne várj tőle. A vérnyomást nézni kell rendszeresen és a vizeletben nem lehet fehérje, mert akkor már nagyobb a baj. De majd a védőnő úgyis nézi a vizeletedet, rutinból.
Nekem sajnos már a 20.hét környékétől volt, mind az első és most a 2.babával is (most vagyok 26 hetes a másodikkal).
Hú, már nem emlékszem, mikor kezdődött, de nekem is magas vérnyomással párosult.
A dokim javasolta a heti 1-2 nap gyümölcsnapot vizesedés ellen, nekem nagyon bejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!