Magas kismamák milyen márkájú terhesnadrágot vettetek, ami nem boka fölé ér csak?
én 178 centi vagyok, és ezt a nacit vettem: [link]
nagyon jó, nem a bokám fölé ér, és több hosszméretben is kapható (a többi nadrágjuk is amúgy) nagyon kényelemes, szeretem.
nekem is a legnagyobb bajom a nadrágokkal (nem csak a terhes nacikkal), hogy nem elég hosszú a száruk, amelyiknek meg igen, az derékban, csípőben nagy. de terhesnaciban nekem ez az igazi.
mammystikben vásároltam magamra kismamaruhát.
Nem volt gond a hosszal.
nagyon köszi!!!!! bboomosakat néztem de jó borsos az áruk, az már tuti. c&a-sat mammysticet is megnézem akkor.
Az a bajom nekem is hogy 38as méret vagyok amúgy (178 cm) dehát a 38-as nadrágok kb. bokám felett 5 centivel végződnek.
Hát elhiszem :) Én ráadásul augra várom a bébit és gondoltam hogy na nem baj úgyis majd májustól-aug-ig majd hordok szoknyát meg térd vagy halász gatyót és ott úgyse olyan lényeges a hossza.
De már szorítanak a rendes nadrágok, így most tél vége-tavasz eleje muszáj vegyek vmi hosszú nadrágot, farmert.
Igen szerintem nekem is a c&a lesz nyerő, bár emlékszem hogy volt olyan nadrág c&a-sból is ami olyan határeset rövidségű volt.
De talán árban az még elfogadhatóbb, bár lehet 10 alatt ott se úszom meg.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!