Magas kismamák milyen márkájú terhesnadrágot vettetek, ami nem boka fölé ér csak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 11:46
11/14 anonim válasza:
Szia! Ismerős a helyzeted, 180cm magas kismami vagyok, C&A-ban én is keresgéltem, ezt mondták már nem forgalmaznak kismama ruhákat, csak azt adják el ami még megmaradt az üzletekben ( gondolhatod, hogy sehogy sem álltak nekem, vagy bő volt, vagy rövid..) Brendon boltokban jó nacik vannak, nem is horror áron! Székesfehérváron találtam olyan boltot, ahol az M-es naci jó rám, passzol mindenhol, és majdnem csak hosszú! nem tudom hova valósi vagy, nézz körül "nevenincs" boltokban is, én is egy ilyennél találtam tuti nacikat!
12/14 anonim válasza:
Kizárólag a C&A-ban jók rám a kismamqruhák,de ott szuperek!
13/14 anonim válasza:
Szia!
Ha Bp-n laksz, nézz el a Vörösmarty téren lévő H&M-be, nagyon sok kismama cucc van az alagsorban, én ott vettem életem legjobb farmerját :)) Már most sajnálom, hogy hamarosan már nem fogom tudni hordani:))
Azt hiszem, az is 10e körül volt, de jó nagy a választék.
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! sajnos nem vagyok pesti :((( De hátha egyszer arra járok:)
2011. febr. 6. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!