22 hetesen visszatér a székrekedés? Hogy álltok a nagy dolgokkal? Az első 3 hónapban volt székrekedésem, utána helyrejött, de kb 1 hete megint nehezen megy.
nekem az elejétől van most, kínlódom vele nagyon :( szőrnyű érzés
A kisfiammal csak a végén jött ki, kb 30 hetesen.és akkor az aranyér sem váratott magára már :((
nálam is volt ilyen,és mire rájöttem h mitől van,legalább is nálam.kevesebbet ittam mint amennyit szoktam,nekem szerencsére pár napon belül rendbe jött.ja a legelején meg a sok banántól nem tudtam rendessen nagy wczni,és azota odafigyelek arra h nem egyem minden nap pedig szeretem naon.
remélem tudtam segiteni.
ja a levolac gyogyszert ajánlották mert az megindit.
Na akkor nem vagyok egyedül. Köszi a tippeket. Az elején az elevittől volt de már csak ritkán szedem. Hát nem tudom mitől lehet, bár terhesen minden "normális" csak tényleg sz@r érzés (hihi szó szerint) hogy eszek eszek és ki semmi nem nagyon jön.
Pedig rengeteget iszok, minden nap van gyümölcs és mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!