Baj ha olyan babakocsit veszek, aminek a háttámlája csak majdnem vízszintesig dönthető?
Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 12:11
1/10 anonim válasza:
ha tud ülni a baba akkor nem. habár 6 hósan már félfekvöbe néha bele teheted, de elötte semmi képpen sem, újszülöttként simán lecsúszik benne.
de vannak olyan kocsik amikben a gyerek mivel nem teljesen dönthetö félig lelógva alszik, már nagyobb gyerekek.
2/10 A kérdező kommentje:
Újszülöttnek nézem a kocsikat. csak azért lenne baj, hogy nem teljesen dönthető,mert lecsúszik?? vagy a hátának nem tesz jót?
2012. febr. 19. 12:25
3/10 anonim válasza:
nekünk is olyan a babakocsink h nem lehet teljesen hátradönteni, de mivel mózeskosár van benne így nem számít.
4/10 anonim válasza:
Általában nem az a baj,hogy nem teljesen 180 fokos, hanem,hogy ezeknél (ha nincs mózese), akkor van benne egy ilyen törés (nem tudom máshogy leírni). Tehát az alja nem teljesen vízszintes.
Egy újszülött még nem tarjta magát és lecsúszik és az a törés pont nem jó helyre kerül.
Talán,ha aláterítesz egy plédet,akkor jó lehet!
5/10 anonim válasza:
Újszülöttnek semmiképp! A gerincoszlop normális görbületeinek kifejlődéséhez teljesen egyenes, keményebb felületre van szükség. Egy nem teljesen dönthető babakocsinál ez sehogy sem tudnád ellensúlyozni - pláne pléddel. 6 hónapos kortól már nyugodtan, de addig semmiképp.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem. de a hordozók sem egyenesek... akkor az miért jó a gerincnek?
2012. febr. 19. 15:38
7/10 anonim válasza:
A hordozó sem igazán jó!
Szállítani benne oké, de hosszabb távon nem jó.
A babakocsiban meg gondolom nem 10 percet lenne a gyerek naponta!
8/10 A kérdező kommentje:
mi sokat megyünk kocsival,ezért hordozóban sem 10 percet van.
2012. febr. 19. 16:22
9/10 anonim válasza:
pedig a hordozó sem jó az újszülöttnek, azért szokták mondani ha hosszabb útra megy valaki kocsival akkor legalább óránként álljanak meg a baba miatt pihenni. szerintem vegyél mózest a babakocsihoz, a hordozóba meg tényleg csak annyit amennyit muszáj.
10/10 anonim válasza:
Én olyat vettem mert állítható volt később a hordozó csatlakoztatható és nekem ez tűnt praktikusnak, ahogy az egyik válaszoló írta egy törés van benne egy fém tartó középen és a majdnem teljesen vízszintesig dönthető az azt jelenti hogy kb 1 cm hiányzik, hogy teljesen dönthető legyen, tehát én raktam alá egy plédet és úgy sétáltunk mikor pici volt.Semmi baja nem lett attól az egy centi szintkülönbségtől, makk egészséges a háta is, koránál sokkal gyorsabban csinált mindent úgyhogy én szerintem semmi gond az ilyen kocsikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!