Mennyit híztatok 33 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem.Én a lányommal 7 kilót,a végére pedig 11-et.Most kisfiunk lesz,és most 4 kilónál tartok.Szerintem,ez mind a hasamon van:)Viszont a baba súlya a 4D és a kórházi uh szerint is nagyobb 2 héttel a koránál.2012. febr. 17. 18:48
1/11 anonim válasza:
8 kilónál járok a második lányommal. Az elsővel is ugyanennyit híztam.
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötelező a hízás a terhesség miatt, a baba fejlődéséhez csak minimálissal több energiabevitelre van szükség, ami megközelítőleg napi 1 kanálnyi ételnek felel meg. A terhes nők szeretik elengedni magukat azzal hogy nekik most lehet és kettő helyett kell enni de ez nem igaz, csak ezzel nyugtatják magukat.
4/11 A kérdező kommentje:
Én a lányommal sem hiszem,hogy többet ettem volna,mint most...Lehet,hogy az is számít,hogy két különböző nemű gyermek???
2012. febr. 17. 19:18
5/11 anonim válasza:
Kislányommal olyan 4-5 kilót híztam a 33. hétig. Utána még 3 jött rám a végéig.
6/11 anonim válasza:
15 kgnal jarok a 34. hetben. Masodik fiammal. Elsonel is kb 15 kg volt ilyenkor es utana mar nem jott fel tobb. NEm bannam ha most se jonne fel tobb. A kedves valaszolonak elarulnam, hogy nem eszek tobbet mint mikor nem voltam terhes es nem lustizom egesz nap mivel ez egy 2 eves kisfiu mellett lehetetlen.
7/11 anonim válasza:
35 hetes vagyok es 3 kilot hiztam. 2. baba, kisfiu, es az uh szerint 3 hettel nagyobbak a meretei. Kislanyommal a 35. hetig 6 kilot hiztam.
8/11 anonim válasza:
Első baba, kisfiam lesz. 34.hétig 14kg. De nekem bőven kell ennyi, mert mínuszról indultam.
9/11 A kérdező kommentje:
Bizony nem lehet lustálkodni,amikor már otthon van a másik gyerkőc.És a házimunkát is el kell végezni.
2012. febr. 18. 20:02
10/11 anonim válasza:
34 éves,33 hetes kismama vagyok,62 kilóval kezdtem és most vagyok 83 kiló(elég sok,mert a többi gyereknél ilyenkor már szültem,6.-ik gyerek lesz!!!)de mindegyiknél,kb.6 hónap alatt leadttam,a felesleget!!én nem nagyon izgulok,aggódok a hízás miatt!!hála a jó égnek rajtam 2-3 kiló felesleg maradt mindig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!