19 hetes kismama vagyok. Tudok korcsolyázni. Szabad?
Semmi nem tiltja, ha bízol magadban és mindenki másban is...
Én idén inkább kihagyom, még ha magamtól lábon is maradok, ki tudja ki lök fel a jégen vagánykodva...
26 hkm
Ezt a kérdésd most komolyan gondolod?
19 hetesen jégre menni?Hát nem tudom jó ötlet-e?Én négyszer voltam terhes,de sose jutott ilyen még az eszembe se!
Én is tudok korcsolyázni. Nem voltam terhes, amikor ezelőtt 7 évvel korcsolyázás közben akkorát estem, hogy a farkcsontom letörött. Most terhes vagyok, jégre nem megyek korcsolya nélkül sem, viszont szenvedek a régi tudásom miatt :)
30 hkm.
Szerintem ezt most ki kellene hagyni!
Én is imádok korizni,és két éves múlt a lányom,szerettem volna vele is menni a jégpályára,de majd jövőre mutatjuk meg neki,milyen korizni!
Én nem merném bevállalni,pedig nagyon sportos anyuka vagyok!De ez terhesen nme fér bele!
2 éves kislány és 28 hetes pocakcsajszi anyuja
Te tudsz.
És biztos vagy benne, hogy mindenki más is, akivel egyazon jégen koriznál?
A gyereked érdekében ezt most hagyd ki. Lesz még jövőre jég. Ilyen rizikós dolgokat nem nagyon mernek kismamák csinálni egyébként.......meg is lepődtem, hogy valakinek eszébe jut ilyesmi.
23 hetes vagyok, harmadik babót várom és igen, most a hétvégén is kimegyek korizni a nagyobbjaimmal. A másik kettővel is koriztam. Sőt lovagolok is. Nem ugratok, nem ülök tapasztalatlan lóra, de a megbízható, idősebb lovaimon szoktam.
A dokim szerint ésszel bármit lehet, főleg, ha a kismama szervezete hozzá is van szokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!