Egy kis felmérés. Van kedved válaszolni?
Az elsőnél 50 kg-al kezdtem és 21 kg-ot szedtem fel. 65 kg-al jöttem haza és nagyon nehezen fogytam vissza. talán 1 év is megvolt.
Azóta 3 év telt el és most 55 kezdtem és 3 kg-ot híztam!
22 heteske
56 kg-val kezdtem, 17-et híztam, így 73-mal szültem. Szülés után 3 nappal 66 kg voltam, azt hittem, rosszul látok, de aztán kiderült, hogy csak a vizesedés miatt maradtam ilyen sok. Szülés után 2 héttel már 58 voltam. Szoptatás végére 52.
Na, akkor elkezdtem enni, most 54-55 vagyok, szülés után 1 évvel, és ezt szeretném tartani.
80 kg- val kezdtem
100 kg - val mentem szulni
gyerek 4,5 kg-mal szuletett.
jelenleg 90 kg vagyok
69kg.mal lettem terhes a fiammal. Mivel leraktam a cigit egyből, fel is szedtem 8 kg-t, az első 12. hétig. Szülni 89kg.mal mentem. A korházból 75kg-san jöttem el. Szopi alatt olvadtak rólam a kilók, így amikor a fiam 8 hónapos volt már csak 57kg voltam.
Most 27 hetes vagyok a hugival, akit 63kg-ról kezdtem és most - mivel szintén letettem a cigit - 70kg vagyok. Nem tudom mennyi lesz a vége....
első babánál 91kg estem teherbe-103al mentem szülni. hazajöetelkor 92kg voltam.
második terhességem 102kg-al kezdtem (:S) 108vagyok most, jövő7re kiirva....
97 kg-al estem teherbe
89 kg-al mentem szülni
84 kg-al mentem haza a kórházból
jelenleg 92 kg vagyok és elégedett (férjem is a teltebb idomokat szereti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!