Egy kis felmérés. Van kedved válaszolni?
68 kilósan estem teherbe.
82 kilósan mentem szülni.
74 kilósan jöttem ki a kórházból.
Szoptatás alatt híztam, félév után 78 kiló lettem.
Szopi abbahagyása után lefogytam 58 kilóra. (ez a normális súlyom egyébként kb., ugyanis én kicsit el voltam hízva éppen, amikor terhes lettem.)
47 kilóval estem teherbe,72 kilóval szültem,szóval 25 kilót híztam.kb 1 év alatt lement az összes.most a második terhességemet is 47 kilóval kezdtem.most nem fogok annyit hízni mint az elsővel.eddig kb 12 kilót híztam.
29 hetes km
1.baba
terhesség előtt 58 kiló
hízás 14 kiló
szülés napján 72 kg
pikkpakk lefogytam, alig 2 hónap alatt 52 kilóra!!! (174 cm)
2.baba
terhesség előtt 52 kg, híztam 20 kg-t, ugyanúgy 72-vel mentem szülni, szintén 2-3 hónap alatt lefogytam 52 kilóra. Amikor abbahagytam a szoptatást, sikerült híznom, így most 55 kiló vagyok, újra kismama, 5 hetes :) Szerintem megint 72 kilóval megyek szülni :)
65-tel estem teherbe, 71-el szültem (diabéteszes voltam).
szülés után 66kg voltam.
47 kg voltam mikor teherbe estem.
65 kg voltam szülés előtt egy nappal.
A 18 kg pluszból 5 maradt rajtam.
57 kilóval lettem terhes.
65 kilóval mentem szülni.
58 kiló voltam mikor hazamentünk a kórházból.
Szoptatás első négy hónapja alatt fogytam még 2 kilót, ekkor 56 kg voltam. Ezt tartottam kb. 9-10 hónapig.
Mikor abbahagytam a szoptatást, rám jöttek a kilók. Most 60 kg vagyok, szülés után másfél évvel.
70 kilóval lettem terhes (plussz 3-5 kilóm volt)
90 kilósan mentem szülni
80 kilóval jöttem ki
74 kiló voltam 6 hónap után
és 67 kiló 1 év után
ennyivel kezdtem a második terhességet még nem híztam 3 kilót 20 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!