Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38. hetes terhes vagyok. Már...

38. hetes terhes vagyok. Már alig várom a szülést. Még valaki olyan helyzetben? Van valami fájásaitok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
37 vagyok. ma reggelre éreztem az elsö fájásokat, semmit nem is aludtam. biztos a hó is szerepet kapott benne de nagyon rosszul birtam az éjszakát. szülnék már én is lassan.
2012. febr. 15. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is a 38.héten járok és nagyon várom már a szülést.A babám már annyira lent van hogy borzasztóan nyom ott lent,nem birok ülni de néha már járni is alig.A hasam alja is sokat görcsöl és kés szerű szúrásokat is szoktam érezni.A keményedések is egyre sűrübbek és durvábbak, ezek a jóslók a dokim szerint.Az nst hétfőn 40%-os fájásokat mutatott 40 perc alatt hetet.Holnap megyek uh-ra,nst-re és vizsgálatra is.A legutolsó vizsgálatnál még teljesen zárt voltam,kiváncsi vagyok holnap mit mond

a doki.Ami még nagyon érdekel az a babám becsült súlya utoljára a 33 hetesen nézték meg akkor volt 2300g.És te kérdező hogy vagy?

2012. febr. 15. 14:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Én még eléggé jól vagyok, de vannak olyan napok, órák, és percek amikor már nagyon rosszul vagyok. Holnap megyek én is dokihoz, elvileg lesz uh is. Utoljára én a 31 héten láttam uh-on a manót és akkor volt 1850g. Remélem, hogy azért szépen megnőtt már :D
2012. febr. 15. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ma 37+5 vagyok. 4 hete vannak jóslófájásaim, de semmi. Nst, Flowmetria rendben, viszont feküdni, ülni, guggolni, sokáig állni, sétálni már nem nagyon tudok.Tágulásom még tudomásom szerint nincs. Két hete már alig mozdultam ki. pedig van egy 21 hónaposom. Miatta is nagyon várom már a szülést.Őt 39+6 naposan szültem. Kíváncsi leszek... Ja és egyre kevesebbet tud már mozogni a babám. Akkora vagyok mint egy ház.Már magamhoz képest.
2012. febr. 15. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
37+2 vagyok. Én is várom már a szülést, de semmi jósló fájásom nincs. Talán annyi változás van, hogy az egész napot át tudnám aludni. A hólyagomat nagyon nyomja a babukám. Kb. fél óránként kell pisilnem. Éjszaka is 3-4-szer ki kell mennem.
2012. febr. 16. 12:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Én tegnap futkároztam össze-vissza dokikhoz (uh, nst, nőgyógyász) és este éreztem úgy, mintha megakarnék szülni. Utána lefeküdtem aludni és elmúlt...akkor ezek szerintem csak jóslók voltak...
2012. febr. 17. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok,én is tegnap voltam uh-án,megkérdezhetem mekkora a babád súlya?Az enyém 3200g.
2012. febr. 17. 10:43
 8/8 A kérdező kommentje:
3120g volt :D
2012. febr. 18. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!