Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második terheseknél, akiknek...

Második terheseknél, akiknek az elsőnél is nagy hasuk volt, mikor látszott meg, hogy babát vár? Elvileg 7 hetes vagyok, és mintha 4 hónapos lennék már, ez normális?

Figyelt kérdés

2012. febr. 15. 01:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%
7*4=28
2012. febr. 15. 11:00
 12/21 A kérdező kommentje:

OMG. Egy hónap kb 4 hétből áll.

De ne matekozzunk sztem, hátha a képeket nem lehet félreérteni: kb ekkora a hasam:

[link]

2012. febr. 15. 11:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Amikor már nem puffadt voltam az kb 14 hetes kor.
2012. febr. 15. 11:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát nem lett igazatok, már 9 hetes vagyok, és kb. 17 hetesnek tűnik a hasam. :S

Ez van, az első babó kitaposta az utat. Amúgy a méretei rendben vannak, és csak egy baba van bent. Sztem egyszerűen a szervezetem állt át nagyon hamar...

Csak tanulságként, hogy ha más is így jár, ne ijedjen meg. :)

2012. febr. 27. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Nálam is látszott a második, sokkal hamarabb, mint az első (kb. mint nálad) a harmadik meg gyakorlatilag azonnal. Most vagyok 24+5, de mások szülni mennek hasonló hasmérettel... Nagyon durva, de ez van. Amúgy meg totál vékony vagyok alapból. Négy kiló körüli gyerekeket szültem, remélem, ez a kis harmadik nem lesz sokkal nagyobb!

Szóval sorstárs. :-)

2012. febr. 29. 10:21
 16/21 anonim ***** válasza:
tegyél fel képet és akkor jobban tudunk válaszolni:)
2012. febr. 29. 10:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Bocsi OFF leszek: a matekzseninek uzenem, hogy jarja ujra az altalanost :O Nagyom jot nevettem, hogy le is vezeti :)))

Neked pedig gratulalok a babahoz:)) Es orulok, hogy minden rendben volt a vizsgalaton!

2012. febr. 29. 11:14
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!Az első babát már 8 hetesen észrevették rajtam,meg én is,mert a nacikat nem tudtam begombolni,a munkahelyi köpeny nem ért össze rajtam:-)Végig nagyobb is volt a pocakom,a kislányom 4330 grammal született.Most ismét babát várok,szinte azonnal látták rajtam a várandósságot,7 hetesen kb akkora,vagy talán még nagyobb pocim volt,mint neked:-)Nincsen ezzel semmi gond,jól írtad,az első már kitaposta az utat:-)Most vagyok 37 hetes,mindenki azt jósolta a 34 héten,hogy másnap megszülök,vagy minimum ikreket várok....Még mindig egyben vagyunk,bár az biztos,hogy 4 kiló alatti babára már nem is számítok.Nagyon boldog babavárást kívánok Neked!!!!
2012. febr. 29. 12:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első babánál is már szinte azonnal látszott, hogy baba van a dologba!

Szóval van ilyen! Sok szerencsét! :)

11hónapos baba mamája

2012. febr. 29. 14:12
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat. Első babám nekem is 4500 grammal született, és a doki szerint a második nem lesz kisebb. :)
2012. febr. 29. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!