Második terheseknél, akiknek az elsőnél is nagy hasuk volt, mikor látszott meg, hogy babát vár? Elvileg 7 hetes vagyok, és mintha 4 hónapos lennék már, ez normális?
OMG. Egy hónap kb 4 hétből áll.
De ne matekozzunk sztem, hátha a képeket nem lehet félreérteni: kb ekkora a hasam:
Hát nem lett igazatok, már 9 hetes vagyok, és kb. 17 hetesnek tűnik a hasam. :S
Ez van, az első babó kitaposta az utat. Amúgy a méretei rendben vannak, és csak egy baba van bent. Sztem egyszerűen a szervezetem állt át nagyon hamar...
Csak tanulságként, hogy ha más is így jár, ne ijedjen meg. :)
Nálam is látszott a második, sokkal hamarabb, mint az első (kb. mint nálad) a harmadik meg gyakorlatilag azonnal. Most vagyok 24+5, de mások szülni mennek hasonló hasmérettel... Nagyon durva, de ez van. Amúgy meg totál vékony vagyok alapból. Négy kiló körüli gyerekeket szültem, remélem, ez a kis harmadik nem lesz sokkal nagyobb!
Szóval sorstárs. :-)
Bocsi OFF leszek: a matekzseninek uzenem, hogy jarja ujra az altalanost :O Nagyom jot nevettem, hogy le is vezeti :)))
Neked pedig gratulalok a babahoz:)) Es orulok, hogy minden rendben volt a vizsgalaton!
Nekem az első babánál is már szinte azonnal látszott, hogy baba van a dologba!
Szóval van ilyen! Sok szerencsét! :)
11hónapos baba mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!